Lepe ženske rojevajo hčerke

Foto: Žurnal24 (Foto: Shutterstock)
Ženske, ki so obdarjene s klasično lepoto oziroma se tega tudi zavedajo, imajo večinoma hčerke, je pokazala raziskava, ki so jo nedavno opravili na London School of Economics.
Oglej si celoten članek

Ženske, ki so obdarjene s klasično lepoto oziroma se tega tudi zavedajo, imajo večinoma hčerke, je pokazala raziskava, ki so jo nedavno opravili na London School of Economics.

Vedno lepši nežni spol
V raziskavi je sodelovalo kar 17 tisoč žensk, rojenih leta 1958. Raziskovalci so jih prosili, naj svoj videz najprej ocenijo in jim nato še zaupajo, kakšnega spola so njihovi otroci. Tiste, ki so svoj videz ocenile z največ točkami, so bile večinoma matere ene ali več hčera.

Do podobnih sklepov so prišli tudi v ameriški študiji, pri kateri so ugotovili, da ženske postajajo vedno lepše, saj imajo lepe ženske večinoma hčerke, ki dedujejo njihov privlačen videz. Glede na zanimive rezultate obeh raziskav bi torej lahko sklepali, da je rojstvo hčerke za žensko potrditev njene lepote.

Znani potrjujejo
Med znanimi slovenskimi obrazi, ki imajo hčere, so Miša Molk, Tanja Ribič, Anja Rupel, Pika Božič in še bi lahko naštevali. V Hollywoodu se jim pridružujejo na primer Demi Moore, Kate Moss, Jerry Hall, Yasmin Le Bon, Angelina Jolie in seveda Katie Holmes.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.