Kolumbijci se bojijo za svojo misico

Foto: Profimedia
Foto: Profimedias
Miss Kolumbije Ariadna Gutierrez je oboževalcem napisala pismo.
Oglej si celoten članek

Po poročanju Ney York Post se Kolmbijci bojijo za dobrobit svoje Miss Universe Ariadne Gutierrez, ki jo je voditelj izbora v nedeljo pomotoma okronal za zmagovalko, dve minuti pozneje pa pojasnil, da se je zmotil in da mora krono predati lepotici s Filipinov.

"Verjamem, da jo je to zelo prizadelo. Če bi bila jaz v dvajsetih in bi se mi kaj takšnega zgodilo, bi potrebovala kar nekaj časa, da se spet sestavim,“ je povedala veleposlanica Kolumbije v New Yorku.

Prizadeta pa ni le 21-letna miss, ampak cela država. "Za mene je ona zmagovalka. Na glavo so ji položili krono. Fotografije to dokazujejo,“ je povedal predsednik Juan Manuel Santos.

"To je bila moja usoda“

Miss Kolumbije je na družbenem omrežju objavila svoj pogled na napako in se oboževalcem zahvalila za podporo. "Imam veliko srečo in zelo sem hvaležna za podporo, ki mi ni bila izkazana le s strani ene države, ampak celega sveta,“ je zapisala in dodala: "Usodi ne moreš ubežati. To je bila moja usoda. Svoji državi sem za nekaj minut podarila veselje.“

Kot se spodobi, je Ariadna na koncu čestitala še zmagovalki. "Življenje gre naprej. Ugotovili bomo, zakaj se nekatere stvari zgodijo, kot se pač zgodijo. Hvala za ljubezen, podporo in prijaznost.“

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

  • 16:14 23. December 2015.

    Naslov je 'kr neki,' ne ustreza članku!!!<br />Ogledala sem si slike in kar me je začudilo, je to, da gre …

  • 13:11 23. December 2015.

    Da bo pa drugo leto , res zmagala...

  • 10:45 23. December 2015.

    ne razumem naslova??? Zakaj se bojijo?

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.