Kanzyanijeva glasbena poslastica

Foto: Arhiv izvajalca
Foto: Arhiv izvajalca
Ob dvajseti obletnici svojega delovanja vam Valentino Kanzyani v koprski Taverni danes pripravlja glasbeno vizualni performans. Na odru se mu bodo pridružili tudi Masomenos in Ian F.. Začetek je ob 16. uri.
Oglej si celoten članek

Kopru se obeta pester konec meseca, svoj doprinos pa je želel dati tudi eden najuspešnejših slovenskih glasbenih virtuozov Valentino Kanzyani, ki za pripravlja prav poseben glasbeni performans.

"V Kopru sem se rodil in v Kopru sem začel ustvarjati, zato se mi zdi prav, da temu mestu nekaj vrnem," pravi Valentino, ki letos praznuje tudi dvajseto obletnico svoje glasbene kariere.

Brezplačni nastop se bo pričel popoldan, na odru pa se mu bodo pridružili tudi Masomenos in Ian F..

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.