Kako je pri nas zrastel rap

Foto: Žurnal24 (Foto: Kino Šiška)
Dokumentarni film Veš, poet, svoj dolg, ki bo predvajan ob 20. uri v mariborski Dvorani Udarnik dokumentira zgodovino slovenske raperske subkulture in svoj pomen za kulturno politično stvarnost.
Oglej si celoten članek

Ekipa vest.si je pripravila dokumentarni film o slovenskem rapu z naslovom Veš, poet, svoj dolg?, ki si ga bo mogoče ogledati nocoj v Kinu Šiška.

Dokumentarni film dokumentira zgodovino slovenske raperske subkulture in njen pomen ... za kulturno politično stvarnost, v njem pa nastopajo vsi pomembni predstavniki slovenske rap scene. Od začetnikov slovenskega rapa Jureta Koširja in Pasjega kartela, Ali Ena, Klemna Klemna, pa do vseh ostalih pomembnejših reperjev Trkaja, Zlatka, Murata & Josea, Nikolovskega, Doše, Koste (na sliki), Ntoka, Valterja, Tekochee Kru, Steklih psov in drugih.

Vstopnina je 5 evrov, za dijake, študente in upokojence 4.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.