Kaj Karma počne ob polnoči?

Foto: Žurnal24 Skupina bo pripravila tudi nekaj remix različic skladbe, do konca meseca pa napo
Karma, najprodornejša dance skupina na območju Balkana, med svoje oboževalce pošilja novo skladbo z zgoščenke Party do zore.
Oglej si celoten članek

Po uspešni predstavitiv skladbe Party do zore s katero so nastopili tudi na letošnjem CMC festivalu, so med poslušalce poslali pesem Točno u ponoć. Pod glasbo se je podpisal Nenad Čirjak (DJ Neno), tekst je napisal Darus, aranžma pa je delo Josipa Miania Pipija. „Zaradi mene bi se lahko skladba imenovala tudi točno ob treh zjutraj. Nočne ure so namreč tiste, ko največ ustvarjam in jih preživljam v studiu,“ pravi Pipi, ki dodaja, da boste Taro ob takšnih urah, če ni na nastopu, zagotovo našli v postelji. Za največjega žurerja v skupini pa velja Neno, za katerega je polnoč šele dober začetek noči.

Gre še za eno dance uspešnico z elementi house glasbe, ki bo zagotovo na noge dvignila plesno navdušeno občinstvo v klubih. „Publika se na naših nastopih na to skladbo odlično odziva, tako da smo prepričani, da bo konce letošnjega leta zaznamovala pesem Točno u ponoć,“ pravijo člani zasedbe Karma, ki bodo pripravili tudi nekaj remix različic skladbe, do konca meseca pa napovedujejo tudi snemanje novega spota.

Karma dnevno koncertira na odrih po vsej Evropi, kljub svežemu albumu na policah pa že pripravljajo novo zgoščenko v hrvaškem in angleškem jeziku. Oboževalci lahko nestrpno pričakujejo nov odmerek čiste dance energije.

Tukaj lahko poslušate novo pesem skupine Karma: Karma - Tocno u Ponoc.mp3

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.