Jasko rapa Ti bi rada

Raper Jasko je pred kratkim posnel svoj drugi videospot za pesem Ti bi rada.
Oglej si celoten članek

Ljubljanski raper Jasko, ki je začel rapati pri 16 letih, je izdal svoj drugi videospot za pesem Ti bi rada. To je njegov drugi komad, pred tem je posnel tudi pesem Pršu je moj čs.

Nadebudni raper je sodeloval in snemal že z različnimi glasbeniki, kot so Markan, McEdo, Dadi Daz, Ževža ter Kim Lončina, ob predstavitvi albuma znanega slovenskega raperja Zlatkota, s katerim sta tudi dobra prijatelja, z naslovom Svet je lep, pa je na Metelkovi nastopil s svojim bendom Optimisti. Jasko se je pojavil tudi v resničnostnem šovu Slovenski dvor.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.