Duh maščevanja nevidnega jezdeca

Foto: Kolosej
Foto: Kolosej
V kinematografih po Sloveniji si lahko ogledate akcijski fantazijski triler Nevidni jezdec: Duh maščevanja 3D (Ghost Rider: Spirit of Vengeance 3D) z Nicolasom Cageom v glavni vlogi.
Oglej si celoten članek

Nadnaravni nevidni jezdec motorjev Johnny (Nicholas Cage), ki je za prijateljevo življenje prodal svojo dušo demonu, se po kaosu pred petimi leti, skriva v vzhodni Evropi.

Toda njegova mučna usoda ga znova dohiti, ko se mora soočiti z naraščajočim zlom. Da bi preprečil odprtje pekla, mora Johnny sprejeti svojo demonsko stran in poiskati dečka, ki ga želi hudič izrabiti za uničenje človeštva.

Oborožen s hitrim motorjem in gorečo smrtonosno verigo, se nevidni jezdec pogumno poda v vratolomne pregone in spektakularne spopade na življenje in smrt.

Film si lahko ogledate v ljubljanskem Koloseju ter Planetu Tuš v Kranju, Kopru, Novem mestu, Celju in Mariboru.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.