Dnevni horoskop za torek, 30. januarja 2024

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
V vse, česar se boste lotili, bodo vključena čustva, veliko vam bo do tega, da bi bili čim bolj privlačni za druge.
Oglej si celoten članek

Priznali si boste težave in napake ter se prepustili trenutni odločitvi, ki pa je lahko odlična rešitev za dlje časa trajajoč zaplet. Skrbelo vas bo, kako vas dojemajo ter razumejo drugi, vendar svojih obremenitev ne širite na okolico. Priporočljivo je, da dovolite svoji domišljiji prosto pot, ter da se izognete pretiranemu postavljanju meja. (Vir: Horoskop.si)

OVEN
Pazite, da nekomu, ki želi zadeve reševati sam, ne boste stopili v osebni prostor. Pustite, da se bo sam odprl in vas vprašal za nasvet. Zmotila vas bo zaznava, ki je zaznamovala dele preteklosti. 

BIK
Premislite, preden boste odprli temo iz preteklosti, ki vas bremeni že nekaj časa. Precej boste zmedeni in raztreseni. Poslovno področje bo nosilo s sabo nekaj nedorečenih situacij.

DVOJČKA
Ne razmišljajte preveč o tistih stvareh, katere vas v trenutku v podzavesti vznemirijo. Skušajte iz bolj svetle plati s pomočjo lune v znamenju tehtnice pogledati na vse, kar vas obdaja in se vam dogaja.

RAK
Nikar ne izgubljajte več časa za nepomembne zadeve, samo da bi v očeh nekoga izpadli boljše. Zmotilo vas bo, da bodo vsi okoli vas počasni, ležerni in zamišljeni, vi pa boste želeli nekaj čim prej zaključiti. 

LEV
Sanjali boste o napredovanju, vendar sedaj ni pravi čas za večje podvige, raje še o vsem skupaj temeljito razmislite, morda pridete do zaključka, da vse skupaj niti ni tako zelo nemogoče. 

DEVICA
Z veseljem se boste kljub vsem obveznostim odpravili na lepše. Na kožo vam bodo pisane bolj nežne in v notranje vzgibe usmerjene energije. Poskušajte si priznati, kaj je tisto, kar vas osrečuje. 

TEHTNICA
Nekaj, česar ste se v bistvu bali, bo veliko lažje izvedljivo, saj bo vaš um bolj zbran kot v preteklih dneh. Znašli se boste tam, kjer se dogaja največ zanimivega in tam, kjer se lahko nasmejite. 

ŠKORPIJON
Prebujali boste prijetne drobne malenkosti, ki vam lahko s pomočjo energije lune v tehtnici polepšajo dan. Zakaj si ne bi vzeli več časa samo zase, ter se posvetili neizpolnjenim željam. 

STRELEC
Zaradi občutka, da bi morali tudi uživati, ki ga prebuja luna v tehtnici, vam bo ostalo več prostega časa. Usmerite se v tiste pogovore in zadeve, ki imajo zagotovljen pozitiven predznak.

KOZOROG
Ne bojte se zaznav, ki jih bo prebudila kočljiva situacija v službi, saj bo to le trenutni zastoj. S trdo energijo ne boste uspeli, od vas se bo pričakoval umirjen in iskren odziv.

VODNAR
Razmišljali boste o nadgradnji določene naloge, samo da bi se izpostavili, vendar bo pot zelo naporna in vijugasta. Energija lune v znamenju tehtnice se bo dotaknila področja čustev.

RIBI
S pretiravanjem, ki ni več okusno se čim prej soočite in prenehajte, saj greste nekaterim ljudem s svojim obnašanjem na živce. Sprejmite resnico in povejte stvari takšne, kot so.
 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.