Magazin > Bizarno
1447 ogledov

Želela je biti podobna Kim Kardashian, končalo se je tragično ...

Jennifer Pomplona
1/5
Profimedia
Ali ste vedeli, da obstaja tudi odvisnost od lepotnih popravkov?

Jennifer Pomplona je Brazilka, ki si je od nekdaj želela biti podobna svoji vzornici Kim Kardashian. Da je to dosegla, je morala seči globoko v žep, njeni lepotni posegi so jo namreč stali več kot milijon dolarjev. Prvič je šla pod nož pri rosnih 17 letih, na odločitev pa je vplivalo to, da je bila več let tarča surovega medvrstniškega nasilja.

A zadovoljstvo, da je končno videti kot Kim, ni trajalo dolgo. Jennifer je prvič zaskrbelo za svoje zdravje, ko ji je počil prsni vsadek. Takrat se je začela zavedati, da je morda odvisna od lepotnih popravkov, ki jih je bilo več kot 30. Leta 2022 si je obljubila, da ne gre več pod nož, slabi dve leti kasneje pa je prejela tragično novico.

Začelo se je s hudimi bolečinami v predelu zadnjice in nog. Ko je šla k plastičnemu kirurgu, je ta potrdil, da gre za posledice lepotnega popravka zadnjice pred 10 leti. "Visela je na nitki, njeno življenje je bilo ogroženo. Z meditacijo, pravilno prehrano, prehranskimi dodatki smo jo uspeli stabilizirati," je povedal kirurg.

Poleg tega je Jennifer doletela še ena tragična novica, postala je neplodna. Gre za stranski učinek polimetil-metakrilata (PMMA), ki ga je vsebovalo polnilo, ki so ji ga vbrizgali v zadnjico. Čeprav zdravniki pravijo, da PMMA ni neposredno povezan z neplodnostjo, se domneva, da je zaplet povezan z nepravilno uporabo te snovi, ki naj bi migrirala iz predela zadnjice na predel medenice.

"Že kot mlada sem si predstavljala trenutek, ko bom imela svoje otroke in si ustvarila družino. Na žalost zdaj ne morem izpolniti teh sanj zaradi zapletov, ki jih povzroča PMMA. Zdaj vidim, da me uničuje nekaj, za kar sem mislila, da je rešitev za izboljšanje mojega videza. Trpljenje je ogromno in bolečina, ker ne morem ustvariti življenja, je nekaj, s čimer si nikoli nisem predstavljala, da se bom soočila," je povedala Brazilka, ki sedaj osvešča o pomembnosti duševnega zdravja.

Kako je videti, si poglejte v galeriji.

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 2
  • Pierre 09:34 22.september 2024.

    Bog daj norcem pamet men pa dnar!!!

  • Avatar karjola
    karjola 07:39 22.september 2024.

    sej hvala bogu da se ta plastična spaka ne more razmnožiti