Magazin > Horoskop in Numerologija
1308 ogledov

Usojeni so si: Ti horoskopski pari so drug drugemu kot uliti

Kavč, sedežna, par, ljubezen, poljub Profimedia
Ste vedeli?

V nadaljevanju razkrivamo, kateri horoskopski znaki najboljše funkcionirajo v razmerju:

OVEN IN VODNAR 

Ti dve znamenji obljubljata zvezo polno avanture. Oven in vodnar sta znana po svojem pustolovskem duhu, skupaj pa tvorita izjemno razburljivo razmerje. Vedno sta pripravljena na akcijo. Rada preizkušata nove stvari in se pri tem vedno dobro zabavata. Najboljše pri tem je, da želita vse početi skupaj in ostaneta skupaj tudi v trenutkih, ko se drugi pari razidejo in naveličajo drug drugega. Razumejo in čutijo potrebo po času zase.

BIK IN RAK 

Bik in rak se popolnoma razumeta. Ti dve horoskopski znamenji sta močno povezani, tako na fizični kot čustveni ravni. Razumevanje jima pomaga zgraditi presenetljivo povezavo, ki se z rastjo odnosa krepi.

DVOJČKA IN VODNAR 

Ta par je zelo drugačen od drugih parov. Čutita neverjetno povezanost na miselni in čustveni ravni, zato se že na začetku zveze zdi, kot da se poznata že leta. Čeprav je vsak trenutek, ki ga preživita skupaj, neverjeten, oba razumeta potrebo po svobodi, zaradi česar se njun odnos s časom krepi.

RAK IN RIBI 

Ti dve vodni znamenji imata globoko kozmično povezavo. Delujeta odlično v vseh situacijah. Ponosna sta drug na drugega, ker se tako dobro poznata, in zaradi tega postaja njun odnos sčasoma vse močnejši. To omogoča, da njuna vez postane neuničljiva sila. Vsi se želijo družiti z njimi, saj vedo, kako zabavni so. Ribe so tiste, ki ohranjajo odnos, raki pa so tisti, ki odnos negujejo in se mu zavežejo – za vedno.

LEV IN STRELEC 

Lev in strelec imata zelo strastno razmerje, oba uživata v življenju in ljubezni. Drug drugemu sta močna opora in navdih do konca. Oba sta realna in sta celo pripravljena porabiti svoj čas za pomoč drugim parom ali celo samskim prijateljem, ki imajo težave v življenju. Imata neverjetno vzporedno mentalno povezavo, ki je ni mogoče zlahka uničiti.

DEVICA IN BIK 

Devica in bik se zelo dobro razumeta. Oba sta zemeljska znamenja, ki se nagibata k oblikovanju skupaj, tako kot glina. Uživata v življenju in imata sproščen odnos. Device in biki so zelo pošteni in iskreni ter v resnih in dolgotrajnih zvezah dosežejo veliko bližino. Ta znamenja so zelo predana drug drugemu.

TEHTNICA IN DVOJČKA 

Razmerje med tehtnico in dvojčkoma temelji na zelo močni intelektualni povezanosti. Svojih teles ne uporabljajo le za komunikacijo, njihov um je sinhroniziran za višjo raven ljubezni in čustev. Oba znaka imata visoko stopnjo duhovnosti in inteligence, zaradi česar je njun um privlačna in neverjetna stvar, v kateri lahko neizmerno uživata. Te znake razumemo na različne načine. Cenita drug drugega, cenita harmonijo in mir v svojem odnosu.

ŠKORPIJON IN RAK

 Intenzivnost v razmerju je lahko prevelika, vendar ne, ko gre za škorpijona in raka. Vodna znamenja imajo močna čustva, zaradi česar sta ti dve znamenji še bolj kompatibilni. Ti dve znamenji se hranita s skupno strastjo, sta zelo zvesta partnerja in drug drugemu sta največja opora. Predanost in zelo podoben moralni kompas naredita njun odnos intenziven, a uravnotežen. Vzajemna skrb in podpora naredita ta par osredotočen in intenziven

STRELEC IN OVEN 

Ti znamenji sta sestavljeni iz ognja, med njima vlada velika strast, zaradi česar sta eksploziven par. Energija med njima ustvarja močan odnos. Strelci in ovni so divji in navdušeni, zato so ljudje radi v njihovi družbi. Ko se reče, da se nasprotja privlačijo - sta mišljena ta dva znaka. To je močan par, ki lahko premaga vse življenjske ovire.

KOZOROG IN BIK

Kozorog in bik se močno privlačita. Zato vedno razmišljata in sanjata o neskončni ljubezni. Vez, ki jo delita, je neverjetna. Čutita veliko občudovanja drug do drugega in imata visoko stopnjo spoštovanja v odnosu. Sta prava definicija sorodnih duš.

VODNAR IN DVOJČKA 

Ta par ima neverjetno psihološko povezanost, ki s časom postaja vse globlja. Najboljše pri tej zvezi je skoraj telepatski način komuniciranja, zdi se, kot da drug drugemu bereta misli in vedno vesta, kaj bo sogovornik rekel. Ta odnos je skoraj mističen in nihče drug ga ne more razumeti. Vedo, kaj je dobro zanje in jim ni vseeno, kaj si drugi mislijo, živijo svoje življenje. Čeprav sta oba znaka posameznika, to ne škodi njunemu odnosu. Pravzaprav jih naredi močnejše.

RIBI IN ŠKORPIJON

To je zelo intuitiven par. Močno sta povezana na intelektualni ravni, želita pa tudi razumeti in v celoti spoznati dušo svojega partnerja. Drug o drugem morata vedeti vse malenkosti. Čutita neverjetno medsebojno spoštovanje, njuna strast sega do zvezd in nikoli ne pozabita na romantiko.

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.