Dnevni horoskop za sredo, 21. decembra 2022

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Poudarjali boste pozitivne zaznave in skušali osebnostno ujeti napredek po katerem hrepenite.
Oglej si celoten članek

Stopate v obdobje Sonca v kozorogu, ki prebuja vztrajnost in željo po napredku. Zavedali se boste vseh svojih prednosti, o katerih boste tudi z veseljem razpravljali. V primeru nezadovoljstva je najboljša odločitev umik vase. (Vir: Horoskop.si)

OVEN 
Z luno v strelcu boste z lahkoto zbrali pogum in naredili stvari, ki bodo izboljšale smisel današnjega dne. Odleglo vam bo, saj se vam ne bo treba preveč truditi v zgodbi, ki vam ni pri srcu. 

BIK 
Z lahkoto se boste z nekom spoznali in spustili v zanimiv in razigran pogovor. Samski biki boste naključno srečali osebo, ki vam je sicer podobna, vendar potrebuje več strasti.

DVOJČKA 
Nakupovanja se lotite čim prej, saj lahko tokrat računate tudi na pomoč nekoga izmed prijateljev. Vse skupaj vam bo zaradi lune v strelcu nekoliko lažje, le svoje želje boste želeli uresničiti. 

RAK 
Prihaja pozitivna prelomnica, saj bo znanec končno popustil in se strinjal z vami. Na poslovnem področju prihaja z luno v strelcu nekaj konkretnih premikov, ki vas bodo prepričali.

LEV 
Kljub energiji strelca boste zaznavali večjo potrebo po čustveni in finančni varnosti. Vsekakor boste morali za uspešno realizacijo tega, kar si želite napraviti še kakšen korak.

DEVICA 
Nekaj previdnosti ne bo odveč, ko boste raziskovali, kaj si misli o vas določena oseba, s katero ste povezani. Malce vas skrbi, da ne boste spoštovani na takšen način, kot si želite. 

TEHTNICA 
Optimistično naravnano energijo lune v znamenju strelca boste najbolj učinkovito izkoristili, če se boste znali prilagoditi ostalim ter skupaj poiskati smotrno rešitev. 

ŠKORPIJON 
Okrepljena bo kreativnost, zato se boste z veseljem zakopali v ustvarjanje. Z dobrim občutkom boste poskrbeli, da bo domače okolje urejeno ter prijetno, tako kot si želite.

STRELEC 
Za rutinska opravila boste tokrat neverjetno navdušeni, zato lahko pričakujete iskreno pohvalo. Obeta se vam čudovit in sproščen čas, v katerem se bo vse odvijalo po vaših željah. 

KOZOROG 
Pripombe drugih, še posebej tistih, ki mislijo, da so pred vami, vas bodo jezile na vsakem koraku, zato se jim boste spretno izognili. Morda se danes odločite za nekaj čisto novega.

VODNAR 
Stabilnost in premišljenost vam lahko na ljubezenskem področju pričarata čudovito dogajanje, polno čustvenih izlivov. Ne skrbite, tokrat se ne bo treba zagovarjati. 

RIBI 
Na poslovnem področju se osredotočite na bistvene zadeve. Načrtovanim opravkom se boste posvetili z dobro voljo in zagnanostjo, saj luna v strelcu prebuja pogumno delovanje. 
 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.