Magazin > Film & Glasba & TV
2800 ogledov

Naš šov: Kandidat se je spogledoval z mlado zdravnico, to mu je odvrnila

življenje na tehtnici, šuš Planet TV
Šuš in Nejc iz šova Življenje na tehtnici sta imela posvet z zdravnico.

življenje na tehtnici, šuš | Avtor: Planet TV Planet TV
Najtežja kandidata šova Življenje na tehtnici, Nejc in Šuš, sta dobila obisk od zdravnice.

Nejc je potarnal, da mu zateka spodnji del nog, Šuš pa je dr. Ani Mariji Ledinšek zaupal, da je že večkrat močno shujšal, a so se kilogrami vedno hitro vrnili. Težav pa nima le s samodisciplino, ampak tudi z visokim krvnim tlakom. "To imamo v družini," je povedal. Mlada zdravnica se je strinjala, da je visok krvni tlak lahko deden, a ga takoj opozorila, da je ta težava mnogokrat povezana tudi z debelostjo. 

Tlak mu je izmerila tudi pred kamero in ugotovila, da je pod mejo, ki jo je v njegovem primeru pričakovala. "Pa še luštne zdravnice ga po navadi malo dvignete," ji je šarmantno odvrnil Šuš, na kar mu je dr. Ledinšek šaljivo odgovorila: "Potem bi pa rekla, da je že skorajda prenizek."

Sicer pa so morali tekmovalci na zelo kaloričen izziv. Prednje so postavili kitajske jedi. Tisti, ki je zaužil največ kalorij, je lahko določil pare na naslednjem tehtanju, ki bo tokrat videti malo drugače. 

Tekmovalci se bodo tehtali v parih, tisti, ki bo izgubil višji odstotek telesne mase, si bo za svojo ekipo priboril točko. Zmagala bo tista ekipa, ki bo na koncu zbrala 4 točke. 

Za rdečo ekipo sta se "nažirala" Adriana in Šuš, modri pa so v boj poslali Nejca, ki se je hrane kar malo branil, na koncu pa popustil. Zmagala je Adrijana.

To so pari:

Adrijana-Ina
Šuš-Sabina
Denis-Anže
Luka-Urban
Teja-Nejc
Miha-Blanka

 

Komentarjev 1
  • Avatar Garancija
    Garancija 09:00 25.september 2024.

    Uresničitev strahov: Širijo se bolezni, ob katerih so antibiotiki nemočni