Dnevni horoskop za sredo, 20. decembra 2023

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Dan bo stabilen, delovali boste vztrajno, napakam se boste znali spretno izogniti.
Oglej si celoten članek

Usmerili se boste predvsem k praktičnim rešitvam, ki bodo prebudile samozavest. Hlastali boste po znanju in informacijah, znali boste prisluhniti in svetovati. Pogovori in dogovori bodo potekali v sproščeni smeri, brez zadržkov. Če se ne boste sposobni notranje umiriti, poskusite svojo energijo porabiti za nekaj koristnega. (Vir: Horoskop.si)

OVEN
Natančnost se vam lahko zelo obrestuje, še posebej, ko se boste dogovarjali glede organizacije pomembnega dogodka. Priznali si boste, da je vlaganje energije vase odlična naložba.

BIK
Zasuti boste z delom ter z zahtevnimi informacijami, vendar boste zaradi lune v znamenju ovna kljub temu optimistično naravnani in pripravljeni nesebično pomagati tudi tistim, ki potrebujejo namig.

DVOJČKA
S ponosno držo, ki jo prebuja luna v ovnu, boste na področju kariere poskrbeli, da vaš trud ne bo ostal neopažen. Na ljubezenskem področju bo vse potekalo tako, da se boste lahko brez zadržkov predali.

RAK 
Čeprav ste nad nečim že skoraj obupali, vas bodo prebudile dolgo pričakovane spremembe in novice. Določeni ljudje, s katerimi ste v stiku, bodo začeli razumeti vaše napredne predloge.

LEV
Kljub temu da boste stavili na ljubezen, ne pretiravajte s sladkimi komplimenti in objemi. Preverite vse, kar potrebujete na pomembnem srečanju, da ne boste česa pozabili ali izpustili.

DEVICA 
Sreča vam bo namenjena pri tistih stvareh, ki so se v zadnjih dneh neprestano komplicirale. Tokrat se bodo situacije odvijaje z drugačnim pridihom, vendar to ne bo vplivalo na celoten potek.

TEHTNICA
Posvetili se boste povečani skrbi za zunanji videz, saj boste želeli na določenem srečanju zažareti. Končno boste opaženi s strani nasprotnega spola, zato nikar ne ostanite skriti v ozadju.

ŠKORPIJON
Na svoj način boste komplicirali tam, kjer ni treba, in tokrat vas bodo tisti, ki so pomembni celo razumeli. Glede na to, da prihaja nekaj dobrih iztočnic, se boste lahko zvečer zadovoljno nasmehnili.

STRELEC
Kljub temu da vas bo luna v ovnu prebujala, nikar ne iščite novih prijemov, ampak raje uporabite staro taktiko, ki se je večkrat izkazala za zelo uspešno. Vodi vas naj zdrav razum. 

KOZOROG
Za opravke, ki zahtevajo poglobitev in natančnost, si boste morali vzeti več časa.  Razmišljali boste o svojih adutih, ki jih skrivate v rokavu. Pazite pa, da ne boste obtičali na teoretični ravni.

VODNAR
Z energijo lune v ovnu boste deležni novih domislic in prijetnih idej. Spremljal vas bo občutek, da boste nekaj opravili do konca le, če se boste najprej znebili negativnih bremen v povezavi s financami.

RIBI 
Čeprav boste zaradi lune v znamenju ovna polni energije, ne pozabite na osebnem področju narediti tiste spremembe, s pomočjo katere bi se lahko v prihodnje pozicionirali tako, kot si želite.
 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.