Magazin > Horoskop in Numerologija
687 ogledov

Dnevni horoskop za ponedeljek, 23. septembra 2024

astrologija, horoskop Profimedia
Godili vam bodo komplimenti, še bolj pa boste zadovoljni, če boste spontano prejeli kakšen odgovor na svoje vprašanje.

Najbolj zanimivo bo tisto, kar vam je bilo do sedaj nekoliko nejasno ali nevsakdanje. Veliko stvari, ki se bodo odvijale, bo pustilo zanimiv pečat. Ne skrivajte svojih želja, raje se z njimi soočite. V negativnem smislu se lahko pojavita brezobzirnost in želja po prevladi, ki pa jo bo, če želite umirjeno delovati, treba utišati. (Vir: Horoskopi.si)

OVEN
Če ne boste sledili predlogom, se obetajo zaradi vpliva lune v dvojčkih manjši konflikti, povezani s trmastim delovanjem, ki ga bodo vsi, ki vas obkrožajo, težko tolerirali. 

BIK
Energija lune v znamenju dvojčkov vas ne bo pomirila, poleg tega boste v nemirnem stanju težje prišli do pomembnih informacij. Pomembno bo, da se najprej notranje stabilizirate.

DVOJČKA
S simpatično gesto boste deležni veliko pozornosti. Dovolite si danes, vsaj za nekaj trenutkov biti ležerni, z namenom, da spočijete svoje misli od neprestanega bezljanja sem ter tja.

RAK
Določene situacije so zaradi obotavljanja obtičale na mestu, zato poiščite s pomočjo energije lune v dvojčkih še nekaj novih priložnosti, ki vas bodo razveselile ter navdihnile.  

LEV
Okusili boste pravi pomen iskrene ter globoke ljubezni, kar vam bo močno polepšalo dan. Nikar ne bodite slabe volje, saj se bo vse, kar je za vas v tem trenutku pomembno rešilo.

DEVICA
Razočarani boste, saj se bodo zadeve na področju kariere zaradi nepredvidljive lune v znamenju dvojčkov razvijale ravno nasprotno od vaših pričakovanj. Nikar ne sklepajte prehitro.

TEHTNICA
Zaradi lune v znamenju dvojčkov boste ne glede na potek dogajanja sproščeni in nasmejani. Področje ljubezni bo obarvano s strastno energijo, kar bo všeč tako vezanim kot tudi samskim.

ŠKORPIJON
Uporabite dobro komunikacijo, ki jo prebuja luna v dvojčkih, ne glede na to, pred kakšnim izzivom se boste znašli. Vse boste rešili s pomočjo tega, da se poglobite tudi v malenkosti.

STRELEC
Prevzele vas bodo besede nekoga od sodelavcev, ki vas je zmožen v težkih situacijah pomiriti in vam vliti zaupanje. Postorili boste veliko koristnega in poskrbeli, da trud ne bo ostal neopažen. 

KOZOROG
Zasuti boste z delom, vendar boste zaradi ugodne energije lune v dvojčkih kljub temu pripravljeni ušpičiti kakšno prijetno malenkost. Vlaganje vase bo zelo dobra naložba, ki se bo obrestovala. 

VODNAR
Pripravite se, saj prihajajo dolgo pričakovane spremembe. Prijetna energija vam bo namenjena, če boste zadeve, ki so pred vami, počeli s srcem. Tokrat vas čisto nič ne bo zmotilo.

RIBI
Posebno pozitivno bo v ljubezni, vendar kljub temu ne pretiravajte z visokimi zahtevami, ki bi vas lahko dolgoročno obremenile. Nikar se ne skrivajte v ozadju, raje se izpostavite.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.