Dnevni horoskop za sredo, 13. decembra 2023

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Nihali boste tako k negativnemu kot tudi k pozitivnemu razmišljanju, saj stopamo v obdobje retrogradnega Merkurja, ki lahko marsikaj postavi na glavo.
Oglej si celoten članek

Skušajte se, da se izognete težki energiji umsko in telesno čim bolj zaposliti. V pogovorih ne jemljite vsega tako zelo resno. Pomembno vam bo predvsem, da v očeh drugih izpadete čim boljše. Ljubezen bo na drugem mestu prioritet. (Vir: Horoskop.si)

OVEN
Z energijo Mlaja se boste usmerili k sodelovanju z drugimi in reševanju nalog ter težav skupaj z njimi. Bolj kot na prihodnost se boste tokrat zanesli samo na sedanji trenutek. 

BIK
Kljub prehodu lune v znamenje kozoroga se boste sposobni odzvati na nekaj pomembnega, nekaj, kar je bilo še pred kratkim za vas skoraj nemogoče. Ponosni boste nase.

DVOJČKA
Ponudite svojo roko in podprite osebo, ki resnično potrebuje pomoč. Polni boste ljubezni in vsem, ki jih imate radi, boste povedali ali pokazali, da jim želite le najboljše. 

RAK
Izogibajte se stresnim situacijam, saj se lahko vedno znova, ko boste želeli nekaj dokazati zapletete v prepir, ki ne vodi nikamor. Opazujte reakcije in se učite od drugih.

LEV
S svojimi običajnimi zvijačami ter povišanim egom ne boste kaj dosti dosegli. Sicer so namenih dobri, vendar jih prepogosto uporabljate, zato bodo določeni ljudje hitro spregledali resnico.

DEVICA
Če dejanja govorijo zase, se nikar ne prenaglite. Obremenjeni boste z delom, ki vas čaka v naslednjih dneh, predvsem pa z odnosi v službi, ki zaradi določene situacije niso stabilni.

TEHTNICA
Energija Mlaja vam prinaša izpolnitev pomembne želje, ki jo v misli gojite že dlje časa. Posvetite se razmišljanju o projektih, ki vključujejo inovativna vlaganja in zaupajte svojim občutkom.

ŠKORPIJON
Ne boste imeli pretirane potrebe po delu in raznih naporih, kar boste pokazali na neprijazen način. Ne računajte, da bo odziv pozitiven, kljub temu nikar ne zapletajte v nesporazume.

STRELEC
Z energijo Mlaja vam bo šlo zelo dobro pri finančnih zadevah. Bodite pri vsem, česar se boste lotili potrpežljivi in vztrajni, saj vas bo nekdo želel pretentati z lepimi besedami.

KOZOROG
Nestrpno boste pričakovali odločitev, od katere je marsikaj odvisno. Za vsak primer se pripravite tako na slabšo, kot tudi na boljšo možnost, da vas ne bo vse skupaj preveč obremenilo. 

VODNAR
Poslovne zadeve vam ne bodo šle dobro od rok, dokler se ne boste z nekom odkrito pogovorili o vseh podrobnostih ter o finančni plati. Pereča vprašanja bodo nelagodna, vendar prinašajo dogovor.

RIBI
Ne dovolite, da sodelavci, ki imajo preveč časa vplivajo na vas in se vpletajo v vaše zadeve. Osredotočite se na svoje cilje in ne na neumnosti. Ne bojte se sprememb, saj prinašajo ugodne rešitve.
 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.