Dnevni horoskop za soboto, 16. decembra 2023

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Odprti, iskreni in optimistični si boste znali pričarati zanimiv dan, v katerem zagotovo ne bo dolgčasa.
Oglej si celoten članek

Sami s sabo se ne boste povezovali, bolj vam bo na kožo pisano povezovanje z drugimi, s tistim, ki izžarevajo dobro voljo. Prepričani boste, da je treba najprej rešiti tisto, kar je nerešeno in vas obremenjuje. Na ljubezenskem področju naj vas razni izgovori ne spravijo preveč v slabo voljo. (Vir: Horoskop.si)

OVEN
Z luno v vodnarju prihaja priložnost, da naredite nekaj večjih in intenzivnih sprememb, ki vam bodo omogočile spontano delovanje ter več možnosti za kakšen užitek, po katerem hrepenite.

BIK
Če ste se pred kratkim odločili izkoristiti ugodne okoliščine, ste se čisto pravilno odločili. Ne zavrnite predlogov, izkoristite vse, kar se vam ponuja, saj vam lahko vse skupaj le olajša.

DVOJČKA
Če boste pričeli dvomiti vase, se takoj ustavite, ker  bo pomembno, da spontano zaupate. Odločite se, kaj bi pravzaprav radi in ne čakajte, da se zadeve premaknejo same.

RAK
Delovali boste z mešanimi občutki, vleklo vas bo v obveznosti, morda bolj zaradi potrebe po akciji kot zaradi skrbi, vendar tokrat žal ne boste tako učinkoviti, kot bi želeli. 

LEV
Končajte s pomembnim in težjim delom, preden se odločite za lenarjenje. Osredotočite se na pomembne premike, ki so odvisni od vas, nato pojdite s prijatelji na daljši sprehod v naravo.

DEVICA
Vse kar vas čaka, bo z energijo lune v vodnarju potekalo po načrtih. Morda se boste začeli nekoliko dolgočasiti, saj morate čakati na nekoga, ki menca in se ni sposoben odločiti. 

TEHTNICA
Prekipevali boste od ponosa, saj boste veseli tega, da ste se končno postavili zase. Dolgo časa je trajalo, da so se stvari začele postavljati na svoje mesto, vendar kdor čaka, dočaka.

ŠKORPIJON
Pokažite več volje do življenja, saj se boste le tako določenih blokad rešili veliko hitreje. Prav tako boste prebudili nove cilje in načrte, kar močno potrebujete, da boste bolj zadovoljni.

STRELEC
Zadržano boste komunicirali z domačimi in dolgo časa presojali, kdo je zares vreden pozornosti. Nikar se preveč ne vznemirjate, saj v tem trenutku ne morete spremeniti ničesar.

KOZOROG
Pred vami je nekaj težav in nejasnosti, posebno v domačem krogu. Čeprav se boste zbudili mirni in obzirni, se lahko vse skupaj spremeni, če ugotovite, da nekdo ni iskren do vas.

VODNAR
Z energijo lune v vašem znamenju prihaja na področju ljubezni nekaj novega in še boljšega, kar bo godilo vaši radovedni duši. Razveselili se boste povabila na prijetno srečanje.

RIBI
Zaradi naglice, ki jo bo prebudila luna v vodnarju, se bo prebudil občutek, da ne morete vsega postoriti. Na ljubezenskem področju si nikakor ne morete privoščiti biti vsiljivi.
 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.