Dnevni horoskop za ponedeljek, 19. decembra 2022

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Približajte se energiji, s katero lahko poiščete tisti del sebe, za katerega ste imeli občutek da je izgubljen.
Oglej si celoten članek

Polni zanosa in želje po pozitivnem udejstvovanju boste svoje misli in ideje delili z vsakim, ki vam bo pripravljen prisluhniti. Potrebovali boste odprt prostor, saj boste polni nestrpne energije, ki bo silila na plano tudi v odnosih v ljubezni in službi. (Vir: Horoskop.si)

OVEN 
Kljub strastni luni v škorpijonu boste nekoliko bolj ležerni. Če morate v službo, se boste zaradi občutka, da potrebujete več počitka, s težavo prebijali čez vse delovne obveznosti.

BIK 
Opazujejo vas, kar boste z energijo lune v škorpijonu še pravi čas zaznali. Na kariernem področju boste izredno napeti in niti malo potrpežljivi. Nič ne bo tako, kot ste si zamislili.

DVOJČKA 
Danes vam bo v pomembni situaciji ponagajala vaša samozavest, kljub temu se boste znašli po svojih najboljših močeh. Napetost in trmo uporabite za to, da naredite korak v pravi smeri.

RAK 
S skrivnostno luno v škorpijonu prisluhnite sebi in najdite način, da izrazite svojo pravo podobo, ki vam lahko pomaga tudi v odnosih. Dovolite si več romantike na zasebnem področju. 

LEV 
Bolj previdni bodite s tistimi, ki vas lahko hitro obrnejo na svojo stran in zapeljejo v temačno ulico. Nič se ne bo zgodilo na hitro, zato ostanite še nekaj časa potrpežljivi.

DEVICA 
Tudi če se bo pojavila lenoba, pojdite, kamor ste vabljeni, saj lahko naključno ustvarite stik z določenimi ljudmi, ki vam bodo v prihodnosti priskočili na pomoč. Potrebujete spremembe!

TEHTNICA 
Na poslovnem področju kljub energiji lune v škorpijonu ne boste dovolj motivirani, da bi nekaj uredili do konca. Nikar ne bodite tako neprilagodljivi, saj vas bodo označili, da ste težavni.

ŠKORPIJON 
Na delovnem mestu boste kljub energiji strastnega škorpijona deležni mirnih energij, brez kakšnih posebnih dogodkov, ki bi vas vznemirjali. Odgovarjalo vam bo, da vas pustijo pri miru.

STRELEC 
Slišali boste nekaj pomembnega ter na pravi način združili prijetno s koristnim. Bodite na področju čustev odločni, vendar prijazni, tako boste nekoga, ki vam je všeč, lažje osvojili.

KOZOROG 
Taktično delovanje vam bo na kariernem področju omogočilo, da se izpostavite in poskrbite za napredek, po katerem hrepenite že nekaj časa. Predlogi bodo zagotovo sprejeti.

VODNAR 
Ljubezensko srečanje bo vznemirljivo, saj se že nekaj časa na tem področju počutite prazno. Soočili se boste s svojimi čustvi, in sicer odprto in predvsem zelo iskreno. 

RIBI 
Ne skrbite, zaradi hitrega tempa, ki ga ustvarja luna v škorpijonu, dokončali boste tisto, kar vas čaka in obremenjuje. Previdni bodite predvsem na področju financ, ki ne bo najbolj blesteče.
 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.