Magazin > VIP
1611 ogledov

Znani pevec se je sredi nastopa zrušil in umrl, to so bile njegove zadnje besede

Star je bil 52 let.

Turški pevec in režiser Metin Arolat se je sredi nastopa v Istanbulu zgrudil in umrl. Čeprav je v levi roki čutil bolečino in otrdelost, je nastop nadaljeval, a je kmalu zatem doživel srčni infarkt. “Moja leva roka je odrevenela,” je rekel, tik preden se je zgrudil.

Na pomoč mu je prihitela medicinska sestra iz občinstva in poklicala rešilca. Kljub posredovanju reševalcev, je Arolat na poti v bolnišnico umrl.

Njegova tesna prijateljica Demet Sarolu je v izjavi za medije pred bolnišnico razkrila, da sumi, da je prehrana vplivala na njegovo zdravje. "Bil je moj zelo tesen prijatelj. Kot brat. Bil je na dieti ... Mislim, da njegovo srce tega ni zdržalo. Huje je postalo, ko je šel na oder," je dejala.

Metin Arolat je bil turški pevec in režiser glasbenih videov, ki je postal priljubljen v devetdesetih letih prejšnjega stoletja. Poleg petja je bil Arolat znan po svojem delu za kamero in je režiral videospote za številne turške izvajalce. Njegova glasba je združevala pop in dance elemente, na sceni pa je bil prisoten več desetletij.

Glasbenik naj bi bil na restriktivni dieti za znižanje telesne teže. Zjutraj naj bi pojedel tri trdo kuhana jajca, za kosilo piščanca. Znižal je vnos olja in soli. Družina trdi, da pred usodnim dogodkom ni imel srčnih težav.

“Bil je človek, ki nikoli nikomur ni želel žalega. Zato je bil zelo ljubljen. Bil je zelo dober brat. Ni imel težav s srcem. Rekli so, da je moj oče umrl zaradi srčnega infarkta, vendar je moj oče umrl zaradi možganskega raka. V družini ni bilo nikogar s srčnimi težavami. Zelo pomembno je, da je bil ljubljena oseba. Bil je res zelo dobra oseba po srcu. Dobro je ravnal ne le z ljudmi, ampak tudi z živalmi in vsemi živimi bitji. Nikoli do nikogar ni mislil ali ravnal slabo. Naj mu bog spočije dušo", je na pogrebu povedala njegova sestra Fatos.

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 1
  • Nevica 09:36 25.september 2024.

    Res ne poznam, ampak tragično je vseeno!