Magazin > VIP
3728 ogledov

Tako so se na POP TV poslovili od priljubljene voditeljice

suzana perman POP TV
Tekle so tudi solze.

V začetku septembra je odjeknila novica, da POP TV zapušča voditeljica in novinarka Suzana Perman. “Po 15 letih dela na televizijah POP TV in KANAL A čutim, da je moje poslanstvo še nekje drugje. Za seboj puščam ogromno čudovitih spominov, neprecenljivega znanja, veščin in trdnih prijateljskih vezi, a ko te srce pokliče, veš, da pride čas, ko moraš tudi sam stopiti iz t. i. cone udobja, kar si počel vse življenje in iti naprej v nove izzive. Televiziji, ki me je izučila, izoblikovala in mi dala nešteto priložnosti, bom vselej hvaležna,” je povedala. 

Ganljiv posnetek, v katerem so se od Suzane poslovili njeni dragi sodelavci, je 24 ur objavil na Instagramu. Zraven so zapisali: “Draga naša Suzi. Danes smo se še zadnjič pozdravili v redakciji. Zadnjič bomo šli skupaj do avtomata za kavo. Zadnjič boš na svojem delovnem mestu. Zadnja leta si malo krožila - od svoje mize, kjer si sedela za kopico notranjepolitičnih dokumentov, do voditeljske mize, nato si nas zamenjala za redakcijo Svet Kanala. Kjer si se izkazala tako kot urednica, kot voditeljica … Za seboj puščaš sledi izjemnega novinarskega dela. Svoje znanje si prenesla na mlajše kolege. Kot si lepo rekla. Ko razpiraš svoja krila, postajajo zidovi ti hiše zate utesnjujoči. Zato odhajaš. Poleti torej. V nova obzorja. Novim delovnim izzivom naproti. Radi te imamo. Srečno, draga sodelavka. Naj bodo tam zunaj ugodni vetrovi …”

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 24UR (@24ur)

Na posnetek, ki si ga je ogledalo približno 50 tisoč ljudi, se je odzvala voditeljica in na Instagramu zapisala: “Hvala, sem brez besed. Ganjena in srečna. Večno vaša televizijka.”

Kot kaže iz Suzaninih objav, se bo voditeljica zdaj posvetila učenju retorike v obliki svojega tečaja Mala vrata retorike. “Koliko te je v življenju že stal strah pred kritiko? Si kdaj pomislil, kaj vse bi poskusil, si drznil, ustvaril, rekel, uspel, osvojil … Če te ne bi prevečkrat ustavil strah pred kritiko, ker se sprašuješ, kaj bodo rekli drugi, /…/” je zapisala v vabilu na tečaj in hudomušno dodala: “Odločitev je tvoja. Pomagam lahko le tistim, ki izberejo prvo možnost. Drugi me itak kritizirajo.”

Suzana je nazadnje vodila oddajo Svet na Kanalu A, v kateri je nadomeščala Nušo Lesar, ki je bila na porodniškem dopustu. 

Nuši so sodelavci ob vrnitvi v studio pripravili posebno presenečenje. Več TUKAJ.

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.