Dnevni horoskop za ponedeljek, 1. januarja 2024

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Vse ovire in meje, ki ste jih zgradili v svojih odnosih, bodo izpostavljene čustvenemu zavedanju.
Oglej si celoten članek

Kljub temu da se morda zavedate, da ste preveč previdni, se bo smiselno potruditi, da se odprete in tvegate, da svoja čustva delite z drugimi. Drobne pripombe lahko zaradi nepremišljenosti eksplodirajo v konflikte. Dobra novica je, da se bodo končali tako hitro, kot so se začeli. (Vir: Horoskop.si)

OVEN
Trenutno ste v položaju, da od drugih ne morete zahtevati čudežev. Nekaj vas utegne obremeniti, saj niste vajeni čakanja. Pod pritiskom ste tudi glede odnosa, ki je obtičal v slepi ulici.

BIK
Pripravite se na to, da boste morda govorili sami sebi. Tokrat zaradi utrujenosti namreč nimate pravih sogovornikov, ki bi vas znali poslušati. Premislite in spremenite smer svoje poti.

DVOJČKA
Dober spomin vam lahko pomaga, posebno ob nekem nepričakovanem zasebnem srečanju, saj bo vse potekalo izredno spontano. Razmišljajte pozitivno, čeprav boste sprva previdni in zadržani.

RAK
Krivda, ki jo čutite, nima nobenega smisla, zato se je čim prej znebite. Z nekaj odprtosti in pripravljenosti na preobrazbo bodo posledice, ki se vam nakazujejo zelo pozitivne.

LEV
Strastno boste zagovarjali svoja stališča, tudi če se večina ne bo strinjala z vami. Neusmiljeno direktni boste, težko vam bo, če svojih idej ne boste mogli popeljati do konca.

DEVICA
Poskusite se objektivno soočiti z napakami, saj ste očitno preveč pod vplivom svojih čustev. Trma ni najboljša spremljevalka za vas. Izraziti bodo spodrsljaji na čustvenem področju.

TEHTNICA
Običajno obožujete bolj mirne dneve. Takrat lažje delujete v skladu s svojo usklajeno energijo. Poudarek pa bo tokrat na povezanosti z vsem, kar vas v tem trenutku obdaja.

ŠKORPIJON
Dovolite si dan doživeti kot izziv, za nove ideje, za druženje in pogovore, za preskok, da vedno bolj prihajate do razumevanja, kaj je za vas pomembno in kaj je treba črtati.

STRELEC
Pazite, posebno če imate opravka s tistimi, ki so egoistični in samosvoji. Zgodi se vam lahko, da se boste želeli sproščeno pogovoriti, sogovornik pa bo zelo nemiren in nervozen.

KOZOROG
Poskusite obdržati dobre stike z vsemi, ki vas znajo spoštovati. Ohranite rdečo nit, držite se osnovnih dogovorov, ostalo pa lahko prilagodite svojim trenutnim potrebam.

VODNAR
Ob novih dogovorih pazite, da vse skupaj ne bo prišlo do napačnih ušes ter do zmede. Zavedate se, da vam je zadeva izredno pomembna, zato se vanjo intenzivno poglobite. 

RIBI
Nekdo vam bo priskočil na pomoč in vam predlagal ustreznejšo možnost v smeri družinskih zadev. Izvedeli boste nekaj koristnega, čeprav bo morda vaš prvi odziv nezainteresiranost.
 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.