Dnevni horoskop za petek, 15. decembra 2023

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Hitre odločitve zaradi konjunkcije med Luno in Plutonom ne bodo najboljša izbira.
Oglej si celoten članek

Vse boste počeli počasi, premišljeno s pomočjo prebujene intuicije, ki vas bo usmerila tja, kamor si v resnici želite. Najbolj boste dovzetni v ljubezni, kjer boste skrbno spremljali dogajanje in skušali vse skupaj stabilizirati. Vodila vas bo iskrena energija, ki se bo lepo prepletala na vseh področjih. (Vir: Horoskop.si)

OVEN
Če se boste lotili razkopavanja preteklosti, potem si vzemite več časa za pogovor s sorodnikom, saj se tam skrivajo  vsi odgovori. Ne dovolite si, da vas doleti izguba določenega občutka.

BIK
Pogovor, v katerem se boste naključno znašli, lahko poveča vašo ozaveščenost glede zanimivih alternativ. Spremenili boste način razmišljanja, začeli boste bolj zaupati v nekaj, kar je pomembno.

DVOJČKA
V domačem okolju ne boste našli miru, saj boste imeli povsem drugačne poglede kot ostali. Občutek imate, da ne morete svobodno zadihati, zato bi bilo dobro, da se nekoliko odklopite.

RAK
Dan bo zaradi prehoda lune napet, prehitri boste v besedah in raznih sodbah, marsikomu boste solili pamet s svojimi idejami, zato nikjer ne boste ravno najboljše sprejeti.

LEV
Dan s prehodom lune iz kozoroga v vodnarja prinaša spremembe, ki bodo povzročile nekaj zoprnih psihičnih obremenitev. Dobro bi bilo, da se obdate z bolj optimističnimi vibracijami.

DEVICA
Končno se boste opogumili in naredili korak v ljubezenski zgodbi, ki že nekaj časa stoji na mestu. Dovolj vam je neodločnosti, želeli boste hitre rezultate in pozitiven odziv nasprotne strani.

TEHTNICA
Če vložite v za vas pomemben odnos le malce energije, vam bo uspeh zagotovljen. Ne dovolite, da vas neodločnost ter trma pripeljeta do težav, ki jih ne boste mogli več rešiti. 

ŠKORPIJON
Težave v službi, ki ste jih deležni že nekaj časa, bodo prišle na dan. Pozorno poslušajte, ko vam bo nekdo povedal, kaj bi bilo treba urediti ali spremeniti. Določena sporočila bodo zoprna, vendar učinkovita.

STRELEC
Čas je, da se potopite v čustven svet in se dotaknete tistih stvari, ki so zakopane v podzavesti. Razlogov za prepir s sodelavci ni treba iskati, še prehitro se lahko pojavijo sami.

KOZOROG
Usmerite se zjutraj, ko bo luna še v vašem znamenju, v uvajanje novosti in dajanje pobud. Počutje bo tako dobro kot že dolgo ne, saj bo vse, kar si želite, na svojem mestu.

VODNAR
Dovolj prepričljivi boste, da premagate strah, ki se vas zaradi nerešene situacije dotika že nekaj časa. Pogumen pristop vam pomaga pri pomembnih sestankih in pogajanjih. 

RIBI
Na področju ljubezni se boste zavrteli v začaranem krogu. Pred vami ni najbolj idealen dan. Vezani se boste najlažje izognili stresu in prepirom tako, da se izognete ljubljeni osebi. 
 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.