Česa ne počnite med seksom

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Med zabavo v postelji zagotovo nočete narediti česa, kar bi vašega partnerja odvrnilo od erotičnih podvigov. Mi imamo za vas kratek seznam stvari, na katere bodite še posebej pozorni.
Oglej si celoten članek

Seks brez poljubov

Veliko parov, ki so v zvezi že več let, se med spolnim odnosom "pozabi" poljubljati. Morda je položaj takšen, ki to onemogoča, a menimo, da poljub polepša seksualno izkušnjo in zbliža partnerja, zato vsekakor spodbujajte poljubljanje.

Grizenje partnerja, preden je pripravljen

Čeprav je agresivnost vašemu partnerju všeč, morate za to kljub vsemu izbrati primeren čas. Če na to ne bo pripravljen, ga lahko odvrnete, zato se prepričajte, da je popolnoma vzburjen in pripravljen na malo bolj trde prijeme in grizljanje.

Ignoriranje ostalih delov telesa

Posvečanje intimnim delom je sicer super, a to se od vas tudi pričakuje. Posvečajte se tudi drugim delom telesa, ki vašega partnerja vzburjajo, denimo trebuh, zapestja, stegna, vrat, ... Tako boste poskrbeli za večje razburjenje v postelji, hkrati pa se vam bo vloženo "delo" povrnilo ...

Polaganje teže na partnerja

To velja tudi za dekleta. Na svojega ljubimca se ne uležite s polno težo, saj bo tako težje dihal in se ne bo čisto vživel v posteljne radosti. Na ta način lahko uničite seksualno napetost, tega pa si ne želite.

Prehiter orgazem

Tukaj imamo v mislih predvsem moške. Naučite se nadzorovati svoje mišice, da boste lahko zadržali val bele tekočine, če bo hotela priti na plano, ko ne boste želeli. Prehiter orgazem pogosto razočara nežnejši spol, sploh če je vaša partnerica še vsa voljna in hoče še več.

Brez opozorila za orgazem

Ko ste na koncu in čutite, da se bliža vrhunec, o tem obvestite partnerja. Tudi med običajnim odnosom, ne le med oralnim. Povejte, da ste pri koncu, saj si partner zasluži to vedeti.

Obravnavanje seksa kot pornič

Čeprav je nekaterim parom všeč vulgaren seks, predlagamo, da se o tem predhodno pogovorite. Če se od samega začetka obnašate kot pornozvezda, brez da bi o tem obvestili partnerja, se to najverjetneje ne bo končalo dobro.

Seks v tišini

Saj radi slišite, kdaj se vaš partner zabava, kajne? Zato mu to tudi povejte. Načinov je ogromno, že tiho stokanje bo dovolj. Stavki o tem, kaj vam ustreza, pa so še posebej dobrodošli.

Vedno enak tempo

Seks je boljši, če kombinirate hitrost in tempo. Začnite počasi, nato pa postopoma pospešite akcijo in jo kasneje spet malce upočasnite. Bodita kreativna in kmalu bosta našla svoj ritem, v katerem najbolj uživata.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.