Boji se, da bi Bobbi končala kot Whitney

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
Mati Whitney Houston, Cissy, skrbi za dobrobit vnukinje Bobbi Kristine.
Oglej si celoten članek

Cissy se boji, da bi mladenko pokončale "droge in drugi slabi vplivi“. To bi se lahko zelo hitro zgodilo, če bi 19-letnica že zdaj prišla do svoje dediščine, 20 milijonov dolarjev, ki ji jih je zapustila njena mati Whitney Houston.

A to ni edina skrb, ki Cissy ponoči ne pusti mirno spati. 79-letnica namreč ne dvomi le o pameti svoje vnukinje, ampak tudi o ljubezni njenega fanta Nicka Gordona. Cissy je namreč mnenja, da bo Nick takoj, ko bo dobil priložnost, Bobbi spravil na beraško palico.

Babica Houston zato meni, da bi bilo za Bobbi, ki ima že zdaj težave s prepovedanimi substancami, bolje, če bi do denarja prišla čez nekaj let. Njeno življenje je že zdaj zelo podobno usodi njene matere, velike dive Whitney Houston, ki so jo droge in "prijatelji" popolnoma uničili.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.