Magazin > Horoskop in Numerologija
2255 ogledov

Dnevni horoskop za petek, 25. oktobra 2024

astrologija, horoskop Profimedia
Najbolj uspešni boste tam, kjer boste dobili kakšen prijeten kompliment.

Več previdnosti pa namenite vožnji in vsem zahtevnim opravilom. Čez dan boste optimistično usmerjeni in prilagodljivi. Vse, kar vas čaka, bo dobro narejeno, nasmeh na obrazu pa bo tisti, zaradi katerega vas bodo hoteli imeti ob sebi.  Pričakujte pogumne odločitve ter eksplozijo ustvarjalnosti. Za marsikateri uspeh ali rešeno zadevo se boste lahko zahvalili svoji iznajdljivosti. (Vir: Horoskop.si)

OVEN
Ne ustrašite se zavidljivih pogledov, naj bodo pokazatelj, da ste uspešni ter da vam drugi to zavidajo. Pričakujte pogajanja, ki zaradi aktivne energije ne bodo ravno umirjena. 

BIK
Če se boste znašli tik pred tem, da odnehate, lahko z ostrimi dejstvi dokažete sebi in drugim, da z vami ni šale. Hitra misel nosi s sabo rešitve, ki bodo aktualne v prihodnosti.

DVOJČKA
Nekdo vam ne bo verjel, da vam je resnično uspelo prehiteti konkurenco, dokler ne boste uporabili dejstev, zato jih zberite in jih čim prej predložite. Ko bo vse jasno, se boste razbremenili.

RAK
Čeprav se vam vse zdi zaradi lune v znamenju leva idealno, bodite previdni, da vas preveč pravljično stanje ne bo zapeljalo. Sprostili se boste šele, ko boste dobili potrditev.

LEV
Z luno v svojem znamenju boste imeli dovolj moči, da bi vse skupaj korenito pretresli ali spremenili. Priznati si morate, da ste se v zadnjem času na osebnem področju spremenili. 

DEVICA
Na področju čustev si želite več, zato se usmerite po poti svojih sanj ter zaznav in jim sledite z odprtimi očmi. Ne spreglejte, da se drugi ob neprestanem nerganju ne počutijo najboljše. 

TEHTNICA
Ker se boste z luno v levu želeli izpostaviti, se boste zapletli v pomembno situacijo, ki pa ne bo tako enostavna, kot se bo zdela na prvi pogled. Zberite energijo, da se prilagodite.

ŠKORPIJON
Z veseljem boste sledili prijetnim smernicam. Prav tako bo dan z energijo lune v znamenju leva primeren, da v njem odnose vsaj nekoliko zakrpate, ter se iskreno pogovorite.

STRELEC
Največ časa boste porabili za to,  da se na ljubezenskem področju odločite, katero pot ubrati v prihodnosti. Nikar ne zidajte gradov v oblakih, saj situacija ni čisto nič drugačna, kot je bila. 

KOZOROG
Premišljeno se boste lotili zadeve, ki zahteva od vas znanje ter razum. Stavili boste tudi na element sreče in ravno to je tisto, kar vas dolgoročno vodi k pravim rešitvam.

VODNAR
Prilagajali se boste brez težav, če pa se odpravljate na kakšen pomemben sestanek, ne pozabite biti kar se da točni. Koraki bodo vplivali tudi na razpoloženje drugih, ki vas bodo pohvalili.

RIBI
Reševali boste pomembne službene zadeve in prostor, da bi oddajal boljšo energijo, barvno popestrili ter osvežili z dodatki. Tokrat ne boste več po nepotrebnem odlašali in zavlačevali. 
 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.