Bogatunček me je dobro obdelal

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
Počutila sem se, kot bi ležala v mešanici mleka in medu. Vsa sladka in lepljiva sem se zvijala po zares ogromni postelji. Satenaste rjuhe so božale mojo vzburjeno kožo, roka pa se je izgubljala med mojimi potnimi stegni.
Oglej si celoten članek

Za delček sekunde sem s pogledom ujela velikansko okno v baročnem stilu in opazovala nemirno zaveso, ki je rahlo plapolala v prijetni sapici od zunaj. Žvrgolenje ptic me je spomnilo na to, da sem blizu gozda. Kljub temu, da sem se sprva želela le nekoliko razvajati za dobro jutro, pa so me dotiki po moji mucki vse preveč začeli spominjati na vročo noč, ki je bila komaj za menoj. S prstom v njej in s pridušenim krikom, sem poustvarila zadnjo urico pred spanjem. Bogatun mi je z jezikom bredel med sramnimi ustnicami in se predrzno loteval povsem nabreklega ščegetavčka. Norela sem od užitka, a mu tega nisem želela povsem pokazati. Skušala sem se zadržati, kolikor sem le lahko. Nisem mu želela priznati, da je imel prav, ko se je ves večer pred prijatelji hvalil, kako dober je v postelji.

Njegove ženske naj bi bile najsrečnejše na svetu in najglasnejše v zahtevah po še. Prijatelji so se mu smejali, meni pa je šel na živce. A ne dovolj, da se mu ne bi uklonila, ko je vztrajal pri ideji, da me odpelje na svoj dvorec. Sicer vilo, ki je dejansko zares videti kot graščina. Od kod mu denar, me ni zanimalo. Tisti večer sem preživela v visoki družbi, uživala v darovih in na koncu sklenila, da se lahko vsaj nekoliko oddolžim. Kljub temu, da sem se prepričevala, kako zoprn mi je bogatašek, pa se mu po drugi strani nisem mogla upreti. Bil je pravi lepotec, lepo grajen in urejen, ter več kot očitno izkušen. To sem enostavno morala preveriti.

Ko sva bila sama je postal pravi kavalir. Plesala sva v veliki sobani, srkala penino, medtem pa sem skoraj neopazno ostajala brez oblačil. Njegove pohotne roke so se mi prikradle v spodnjice, prsti pa so se z mojo navlaženo češpljico zapletli v prijetno spoznavanje. Mehkih kolen sem pristala na veliki postelji, v kateri sem se naslednje jutro prebudila sama. Še vedno sem v roki držala kozarec s penino in pazila, da je ne bi polila, on pa je božal moja stegna in mi trosil poljube po njihovi notranji strani. Slekel mi je spodnjice in pozdravil čedno lepotičko pod njimi. Bil je navdušen nad njenim videzom in kmalu sem se lahko prepričala, da prej le ni govoril v meglo. Zares je bil dober in to je splavilo kopico perverznih idej v moji glavi.

S penino sem si polila napet trebuh in se nagnila tako, da je potoček dragocene pijače stekel naravnost v grebenček, po katerem je šaril s svojim jezikom. Priznal je, da je okus češpljice s penino nekaj najslajšega, kar je v življenju okusil. Z ustnicami se je lotil občutljivega ščegetavčka in me z vrhom jezika pripravil do tega, da sem kričala na ves glas, da mi prihaja. In res mi je prišlo. Tresla sem se kot žolca, noge so mi nekontrolirano trzale, on pa si je pred menoj odpenjal hlače in iz njih potegnil pravega orjaka. Komaj sem premogla dovolj moči, da sem sedla, se naslonila na steno za vzglavnikom, ter pozdravila lepotca izjemnih dimenzij. Nič čudnega, da je bil tako samozavesten.

Sesala sem mu glavico, ga jemala globoko v usta in ga skušala vzeti celega. Ni šlo, zato pa je bilo povsem drugače po tem, ko si me je zaželel na vseh štirih. Pohotno kot prava cipa, sem mu nastavila svojo rit, z rokama razmaknila ritnici in ga prosila, naj me še enkrat požene do takšnega orgazma kot prej. Nisem ga rabila prositi, a zdelo se mi je tako pohotno govoriti umazano. Njegov ponos se je zadrl v mojo sočno breskvico in iz grla so se mi ponovno utrgali kriki navdušenja. Nabijal me je kot prava zverina, me grabil po telesu in me dobesedno dvigoval od postelje. Ko mi je naslednjič prišlo, se nisem na nobeni točki stikala s podlago pod seboj. Lebdela sem na njegovem tiču, zavijala z očmi in nemočno ječala v pozi, ki je sama nikoli več ne bi znala ponoviti.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.