Beyoncéjini oboževalci razbesnjeni

Foto: Twitter Beyoncé Kim Kardashian Foto: Twitter Beyoncé Kim Kardashian Foto: Twitter Beyoncé Kim Kardashian Foto: Twitter Beyoncé Kim Kardashian
Potem ko so v javnost prišle fotografije Beyoncé in Kim Kardashian, kako se skupaj družita na koncertu Jay-Z-ja in Kanyeja Westa, so Beyoncéjini oboževalci začeli protestirati.
Oglej si celoten članek

Beyoncé in Kim Kardashian so skupaj opazili na koncertu v Birminghamu, kjer sta Jay-Z in Kanye West zabavala britanske oboževalce, dekleti pa sta vidno uživali v družbi druga druge. A njuno druženje ni bilo najbolj všeč Beyoncéjinim oboževalcem, ki so absolutno proti temu, da se njihova vzornica druži s Kim, saj si s tem uničuje ugled. "Kim Kardashian ni vrsta prijateljice, s katero oboževalci vidijo Beyoncé. Ona je uglajena in sofisticirana, medtem ko je Kim znana samo zaradi  domačega porniča in propadlega zakona," je za spletni portal RadarOnline.com povedal predstavnik Beyoncéjinih oboževalcev.

"Beyoncé in Kim Kardashian na isti fotografiji. Že samo ta stavek je tragičen," je na Twitterju zapisal neki oboževalec, nekdo drug pa je dodal: "Če je tvoja vzornica Kim Kardashian, te ne morem jemati resno. Beyoncé je veliko boljša vzornica, saj spoštuje samo sebe. Ona se poskuša izogibati tabloidom, Kim pa živi za to." A glede na to, da izbranca obeh zvezdnic skupaj ustvarjata glasbo in nastopata po vsem svetu, je njuno druženje skorajda neizogibno.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.