Beyoncé v Zagrebu prepovedala fotografiranje

Foto: Reuters Beyoncé Knowles Foto: Reuters Beyoncé Knowles Foto: EPA Beyoncé Knowles Foto: EPA Beyoncé Knowles
Po grotesknih fotografijah, posnetih na Super Bowlu, je Beyoncé na svojih nastopih prepovedala fotografiranje.
Oglej si celoten članek

Beyoncé na nocojšnjem koncertu v zagrebški Areni fotografom ne bo dovolila fotografiranja med nastopom. Razlog za to so seveda fotografije z nastopa na februarskem Super Bowlu, na katerih pevka resnično ni bila videti najbolje. Beyoncé bo medijem posredovala le fotografije, ki jih bo odobrila njena služba za stike z javnostmi.

"Zaveda se svojih pomanjkljivosti in jih želi prikriti. Že več let se želi znebiti vzdevka 'ubijajoča bedra', zato želi imeti vse fotografije obdelane," so razkrili njeni sodelavci. Pevka ima za zagrebški koncert sicer še nekatere druge zahteve, organizatorji pa naj bi ugodili vsem, le eni ne. Beyoncé si je namreč zamislila, da s parkirišča pred Areno umaknejo vse avtomobile, saj bi po njenem mnenju povzročali gnečo, a to žal ne bo mogoče.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.