Beyoncé nosila lažni trebuh?

Foto: Flynet
Foto: Flynet
Pevka Beyoncé je po mnenju nekaterih ameriških medijev na nedavni podelitvi MTV-jevih nagrad, ko je svetu sporočila, da je noseča, nosila lažni trebuh. To naj bi storila zato, da bi bila novica bolj dramatična.
Oglej si celoten članek

Ameriška spletna stran MediaTakeOut.com je prepričana, da je Beyoncin trebušček zelo sumljiv. Pozorni so postali med pevkinim obiskom Hrvaške, ko se je na jahti pojavila v belih bikinkah, o trebuščku, ki ga je ponosno razkazovala na podelitvi MTV-jevih nagrad, pa ne duha ne sluha. Po njihovem mnenju je bil videti precej manjši kot na podelitvi. Zato so prepričani, da je 30-letna pevka takrat nalašč pretiravala in nosila lažni trebuh, ker je hotela svojo veliko novico narediti še bolj dramatično.

Beyoncé je novico o nosečnosti razglasila na MTV-jevi podelitvi video nagrad, ki se je odvijala 29. avgusta, in s tem zasenčila prav vse glasbenike.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.