Anne Hathaway poje le 500 kalorij na dan

Foto: FameFlynet Pictures
Foto: FameFlynet Pictures
Igralka mora zaradi vloge v treh tednih shujšati za sedem kilogramov.
Oglej si celoten članek

Hollywoodska igralka Anne Hathaway, ki bo v filmski priredbi Nesrečnikov francoskega pisatelja Victorja Hugoja upodobila lik prostitutke Fantine, mora za potrebe vloge izgubiti kar sedem kilogramov v le treh tednih. Tako se je zvezdnica podvrgla strogi dieti in na dan namesto priporočljivih dva tisoč kalorij poje le okoli 500 kalorij. "Žal ima le 15 do 20 dni časa shujšati. Producenti so ji najeli osebenga trenerja in na dan praktično poje le nekaj jabolk ter pije proteinske napitke," je razkril neimenovani vir ter dodal, da je zvezdnica pod budnim zdravniškim nadzorom, saj producenti pazijo na njeno zdravje.

To sicer ni prvič, da je morala igralka izgubiti kilograme zaradi vloge. Lani je za vlogo Catwoman v filmu The Dark Knight Rises hujšala s pomočjo joge, jedla pa je le zelenjavo, sadje in ribe.

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.