Amy morala kupovati Blakovo ljubezen

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
Amy Winehouse naj bi morala plačevati za naklonjenost Blaka Fielder-Civila, saj naj ne bi bil z njo zaradi ljubezni, ampak njenega denarja.
Oglej si celoten članek

Mnogi za prezgodnjo smrt Amy Winehouse krivijo njenega nekdanjega soproga Blaka Fielder-Civila, odvisnika, ki trenutno prestaja zaporno kazen zaradi vloma in napada z orožjem. Zdaj so na plan prišle nove informacije, ki prav gotovo ne govorijo njemu v prid. Njegov bližnji prijatelj je namreč povedal, da je Blake glasbenico le izkoriščal zaradi njenega denarja. In sicer naj bi Blake, ki je svojemu prijatelju zatrjeval, da je pevka "popolnoma zaljubljena vanj", Amy računal za svoje izkazovanje nežnosti do nje – celo 150 funtov oziroma 170 evrov za poljub, poroča britanski Sun, z dobljenim denarjem pa odhajal po nove odmerke droge. "To je bil vzorec ves čas njunega razmerja," je povedal neimenovani prijatelj.

Pevka, ki je umrla julija letos pri komaj 27 letih, se je z Blakom poročila leta 2007. Ločila sta se dve leti kasneje. Bivši soprog pa je zdaj jezen, ker po njeni smrti ni dobil nobene zapuščine, saj trdi, da mu je obljubila hišo, avto in denar.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.