Visoka zmaga, obstanek na vrhu

Foto: NK Triglav/Facebook NK Triglav je bil ponovno uspešen.
Foto: NK Triglav/Facebook NK Triglav je bil ponovno uspešen.
NK Triglav Kranj je včeraj z visoko razliko premagal tudi NK Krško in s tem ohranil pozicijo prvouvrščene ekipe na lestvici 2. SNL.
Oglej si celoten članek

V 11. kolu lige je vse zadetke prispeval odličen nogometaš Tin Matić, ki je nasprotnikovo mrežo napolnil v 32. minuti (11-metrovka), 40. minuti, 67. in 84. minuti. Matić je tako v zadnjih štirih krogih zadel kar osemkrat in je z desetimi goli prvi strelec lige.

"Zelo sem zadovoljen. Pokazali smo, da smo boljša ekipa. Čestitam tudi moštvu iz Krškega za fer in konkreten odnos. Za zmago je zaslužna celotna ekipa Triglava. Čestitem mojim fantom," je dejal po tekmi. 

Triglav tako z 9 zmagami, 1 porazom in 1 neodločenim izzidom ostaja na vrhu lestvice 2. SNL. Za njim se nahaja Gorica, nato sledi Roletk Dob. Naslednjo tekmo bo Triglav prav tako odigral na domačih tleh, in sicer se bo v petek, 15. oktobra, pomeril z NK Vinatest Bilje.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.