V trčenju poginil medved

Foto: PGD Bohinjska Bistrica Medved, trčenje, Nomenj, prometna nesreča Foto: PGD Bohinjska Bistrica Medved, trčenje, Nomenj, prometna nesreča
Sinoči okoli 22. ure je na cesti Bled–Bohinj v bližini naselja Nomenj, občina Bohinj, voznik osebnega vozila trčil v medveda, poročajo na spletni strani Uprave RS za zaščito in reševanje.
Oglej si celoten članek

Gasilci PGD Bohinjska Bistrica so zavarovali kraj nesreče, odklopili akumulator na vozilu ter nudili pomoč policiji in lovcem Lovske družine Nomenj–Gorjuše pri razsvetljavi.

Medved je poginil. O dogodku so bile obveščene pristojne službe, so navedli gasilci in tudi policisti.

Foto: PGD Bohinjska Bistrica Medved, trčenje, Nomenj, prometna nesreča


 

S Policijske uprave Kranj so sporočili, da so pristojni poskrbeli za odvoz poginule živali in da je v prometni nesreči na avtomobilu nastala večja materialna škoda.

dezurni@styria-media.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 14:52 23. Maj 2023.

    Medo se mi smili, pustite jih pri miru!!!!! Bo že narava poskrbela da bo prav!!!!

  • 14:23 23. Maj 2023.

    Uboga je žival, ki ne pozna cestnoprometnih predpisov..

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.