Tudi v Kranju ambulanta za vse, ki nimajo zdravnika

Foto: Profimedia Fotografija je simbolična.
Foto: Profimedia Fotografija je simbolična.
V okviru Osnovnega zdravstva Gorenjske (OZG) bo v Zdravstvenem domu Kranj v torek, 14. februarja 2023, pričela delovati prva ambulanta za neopredeljene zavarovane osebe, so danes sporočili iz službe za odnose z javnostmi pri OZG Gorenjska.
Oglej si celoten članek

Registracija pacientov v ambulanti bo možna le pri tistih, ki potrebujejo zdravstveno obravnavo, poudarjajo v sporočilu.
Ambulanta za neopredeljene bo v Zdravstvenem domu Kranj prihodnji teden delovala v torek, 14. februarja, in četrtek, 16. februarja, vsakič od 14. do 19. ure.
Naslednji teden bo delovala trikrat: v ponedeljek, 20. februarja, od 10. do 12. ure, v sredo, 22. februarja, od 14. do 19. ure, in v petek, 24. februarja, od 14. do 16. ure.
Februarski urnik ambulante za neopredeljene je objavljen tudi na spletni strani Zdravstvenega doma Kranj. Iz njega je razvidno, da bo v ambulanti v februarju delalo sedem zdravnic in zdravnikov.  

Gorenjska Projekt Severna vrata se nadaljuje PROTEST "Branimo javno zdravstvo" ZDRAVSTVO Kranj: februarja polovica ambulante za neopredeljene ZDRAVSTVO V stiski kličejo tudi Fajdigovo ambulanto

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.