Tudi športni asi podpirajo dobrodelnost v Kranju

Foto: Anže Krže/Mediaspeed
Foto: Anže Krže/Mediaspeed
V soboto, 24. decembra, bo v Športni dvorani Planina v sodelovanju z Mestno občino Kranj potekal turnir v malem nogometu Kranj Winter Cup 2022 z dobrodelno noto.
Oglej si celoten članek

Na predbožični dan bo Športna dvorana Planina gostila slovenske nogometne ase, ki se bodo za dober namen udeležili turnirja v malem nogometu Kranj Winter Cup 2022. Dogodek bo  namreč imel humanitarno noto, saj bodo organizatorji zbrane prostovoljne prispevke od vstopnin v celoti namenili družinam in posameznikom v stiski, za katere se letos zbira pomoč v akciji V Kranju dobro v srcu mislimo. Projekt, s katerim želijo v Kranju v teh prazničnih dneh pomagati socialno šibkim, med drugim podpirata tudi slovenska nogometna asa Josip Iličić in Bojan Jokić. Iličić je bil med podporniki dobrodelne akcije za Kranjčane v stiski že lani, med drugim je s prijatelji iz Planine odigral dobrodelno nogometno tekmo.

Športno druženje, ki bo humanitarno obarvano, bo potekalo od 8. ure dalje, z zaključnim finalom ob 21.15 uri. Organizatorji bodo zbrane prostovoljne prispevke od vstopnin v celoti namenili družinam in posameznikom v stiski, za katere se letos zbira pomoč v akciji V Kranju dobro v srcu mislimo.

Družinam lahko vsak pomaga še vedno tudi tako, da na številko 1919 pošlje sporočilo KRANJ5 in tako prispeva 5 evrov. Prispevajo lahko uporabniki mobilnih storitev Telekoma Slovenije, A1, Telemach in T2. Pravila in pogoji za sodelovanje pri storitvi SMS-donacija so objavljeni na spletni strani Mestne občine Kranj. Druga možnost je nakazilo na transakcijski račun Društva prijateljev mladine Kranj, odprt pri Delavski hranilnici, št. SI56 6100 0000 5487 540 s sklicem 500-21112022, ali na transakcijski račun Zveze prijateljev mladine Slovenije, odprt pri SKB banka, d. d., št. SI 56 0310 6100 1018 757, s sklicem SI00 07-245017. Humanitarni projekt V Kranju dobro v srcu mislimo poteka do 31. decembra do polnoči.

DOBRODELNOST Dobrodelnost v Kranju se še nadaljuje DOBRODELNOST V Kranju tudi letos dobro v srcu mislimo

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.