Triglav ostaja na vrhu

Foto: NK Triglav Kranj NK Triglav Kranj je ponovno ostal brez zadetka.
Foto: NK Triglav Kranj NK Triglav Kranj je ponovno ostal brez zadetka.
Včeraj zvečer so se nogometaši Triglava pomerili z ND Beltinci in suvereno zmagali z 1 : 0. Triglav na lestvici 2. SNL ostaja stoodstoten – po četrtem krogu brez poraza.
Oglej si celoten članek

Na tekmo so se kranjski nogometaši odpravili v goste, v 13. minuti je za zmago zadel Adam Jakupovič. »Težka tekma na oddaljenem gostovanju. Tekme nam ni uspelo odločiti v bolj zgodni fazi, zaradi česar smo trpeli do samega konca. A vseeno smo zasluženo zmagali in osvojili tri točke. Vesel sem za svoj prvi zadetek v tej sezoni. Čestitke ekipi,« je po tekmi dejal edini strelec zadetka.

Da je bila tekma težka, meni tudi trener ekipe, Boštjan Miklič. »Tako, kot smo pričakovali. Odličen prvi polčas, v katerem bi morali rešiti vprašanje zmagovalca. V drugem smo malo trpeli, kljub temu pa ustvarili tri čiste priložnosti, iz katerih bi morali zadeti. Čestitke fantom in strokovnemu štabu za zmago, ki jo posvečamo Luki Vukoviću," je povedal po tekmi.

Trenutno najvišje

Triglav se tako na lestvici 2. SNL nahaja najvišje – kot edini klub brez poraza. V prvem krogu so bili boljši od Gorice (2 : 1), v drugem so premagali Krko (2 : 1), prejšnji teden s kar 3 : 0 slavili proti Rogaški, čemur so dodali še včerajšnjo zmago.

V 5. krogu se bodo na domačih tleh pomerili z NK Jadran Dekani. Tekma se bo odvijala v petek, 27. avgusta.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.