Policiji ni bilo treba ukrepati

Foto: Profimedia Kot iz nekih drugih časov: fotografija, posneta na Slovenskem trgu v Kranju 2. februarja 2021, ob množičnem testiranju za covid-19.
Foto: Profimedia Kot iz nekih drugih časov: fotografija, posneta na Slovenskem trgu v Kranju 2. februarja 2021, ob množičnem testiranju za covid-19.
Dve soboti zapored, 10. in 17. aprila, sta bila na Slovenskem trgu v Kranju neprijavljena shoda nasprotnikov ukrepov za zajezitev epidemije covid-19. A policija ni ukrepala, ker to ni bilo potrebno, je danes pojasnil mag. Bojan Kos, predstavnik za stike z javnostmi na Policijski upravi Kranj.
Oglej si celoten članek

Po dosegljivih podatkih se je prvega shoda na Slovenskem trgu pod naslovom Vsi smo eno srce - srce Slovenije, Protest zoper koronanorijo udeležilo nekaj manj kot sto, drugega pa okoli 50 ljudi.

Udeleženci so večinoma le v manjših skupinah postavali ali posedali po trgu.

Zahvala za razumevanje in strpnost

S policije so razložili, da se je "obakrat zbralo nekaj deset ljudi, vendar policisti v njihovih dejanjih niso zaznali elementov javnega shoda oziroma protesta. Ukrepanje ni bilo potrebno. Ljudem se zahvaljujemo za razumevanje in strpnost."

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 15:16 19. April 2021.

    Zakaj pa naj bi ukrepali, živina ima nagon korita

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.