Po trku se je z avtom obrnila na bok

Foto: Anže Petkovšek
Foto: Anže Petkovšek
Danes dopoldne je bil zaradi nesreče med viaduktom Moste in odcepom Lesce na gorenjski avtocesti eno uro in pol oviran promet.
Oglej si celoten članek

Malo pred 9. uro je namreč voznica osebnega vozila na gorenjski avtocesti proti Ljubljani trčila v zaščitni meh na odbojni ograji. Po trku je avtomobil obrnilo na bok, pri tem pa se je voznica lažje poškodovala. Na kraju so ji pomoč nudili gasilci in zdravstveno osebje. Promet proti Ljubljani je tako potekal le po prehitevalnem pasu.
Policisti o voznici, ki ni vozila po sredini prometnega pasu, oziroma njeni vožnji, še zbirajo obvestila, zoper njo vodijo prekrškovni postopek, so sporočili s Policijske uprave Kranj.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

  • 21:47 19. December 2022.

    Telefonistka in pisateljica SMS-ov!!

  • 19:10 19. December 2022.

    Morda bo CIA poslala satelitske posnetke vožnje?

  • 18:00 19. December 2022.

    Tole pa je za v rubriko saj ni res pa je

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.