Otroka zbil avto, zoper starše vodijo postopek

Foto: PU Kranj
Foto: PU Kranj
Otroke je stekel čez vozišče, ko je pripeljal avto.
Oglej si celoten članek

V petek okoli 16.45 so bili policisti PU Kranj obveščeni o prometni nesreči, v kateri je bil udeležen otrok. 

Voznik avtomobila je vozil iz smeri Kamne Gorice proti Lancovem. Na neosvetljenem delu ceste mu je pred avtomobil čez vozišče stekel otrok. Avtomobil je trčil v otroka. 

Otroku je na kraju prvo pomoč nudilo zdravstveno osebje in ga z reševalnim vozilom prepeljalo v zdravstveno ustanovo. Otrok je bil lahko telesno poškodovan. 

Kraj prometne nesreče sta si ogledali tudi dežurna preiskovalna sodnica in državna tožilka. Na kraju so bili tudi gasilci.

Policisti bodo po vseh zbranih obvestilih o okoliščinah prometne nesreče obveščali pristojno državno tožilstvo. Zoper starše otroka policisti vodijo prekrškovni postopek zaradi opustitve dolžnega nadzorstva.   

*Fotografija je simbolična.

dezurni@styria-media.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 16:45 25. December 2023.

    Vozim pred šolo. Otrok ni pogledal ne levo ne desno in stekel naravnost čez cesto! Dobro, da vem, da se …

  • 11:58 18. December 2023.

    Če kupiš otroku mobitel,pa imaš sledilno aplikacijo nisi rešil čisto nič,če ga nisi nič naučil.Vse je brez pomena če otroka …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.