Na delavko se je prevrnil tovor

Foto: Profimedia Nevarni odpadki. Fotografija je simbolična.
Nevarni odpadki. Fotografija je simbolična.
V ponedeljek, 13. februarja, dopoldne se je v podjetju na Alpski cesti v Lescah zgodila delovna nesreča. Kot navajajo na spletni strani Uprave RS za zaščito in reševanje, se je prevrnila cisterna, iz katere je izteklo približno 600 litrov smole.
Oglej si celoten članek

V nesreči so posredovali poklicni gasilci GARS Jesenice in prostovoljni gasilciPGD Lesce. Izteklo smolo so nevtralizirali in sanirali površino, odstranjeno snov pa so shranili v posode. Te posode bo, kot so navedli, odpeljalo podjetje za ravnanje z nevarnimi odpadki.
S Policijske uprave Kranj pa so v pregledu dogodkov v sredo, 14. februarja, v povezavi z isto delovno nesrečo navedli, da se je na 26-letno delavko z ročnega viličarja prevrnil tovor in jo hudo poškodoval. Prvo pomoč ji je nudilo zdravstveno osebje, z reševalnim vozilom pa so jo odpeljali v zdravstveno ustanovo. Na kraju so gasilci sanirali razlito snov, navzoči pa so bili tudi delovni inšpektor in policisti, ki so opravili ogled. Policisti nadaljujejo z zbiranjem obvestil in bodo o vseh ugotovitvah obveščali pristojno državno tožilstvo.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.