Meritve na petih lokacijah v Kranju

Foto: Profimedias
Foto: Profimedias
V okviru projekta »Živimo zdravo« bo Rdeči križ tudi v maju izvajal meritve tlaka, holesterola in krvnega sladkorja, so sporočili iz RKS – Območne zveze Kranj. Posebnost je termin, ko bodo merili tudi kostno gostoto.
Oglej si celoten članek

Tlak, holesterol in krvni sladkor bodo merili na sedežu Krajevne skupnosti Stražišče v sredo, 4. maja, od 7. do 10. ure.
Dan pozneje, v četrtek, 5. maja, bodo enake meritve izvajali v Domu krajanov na Primskovem od 8. do 9. ure in Gasilskem domu Bitnje od 7. do 9. ure.
Na sedežu Društva upokojencev Kranj na Tomšičevi 4 zainteresirane pričakujejo v petek, 6. maja, od 7. ure naprej.
Posebnost bo, kot opozarjajo iz Rdečega križa, termin v sredo, 11. maja: na sedežu RKS Območna zveza Kranj na Bleiweisovi 16 bodo poleg tlaka, holesterola in krvnega sladkorja merili tudi kostno gostoto od 8. do 10. ure.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.