Končno odprli most čez Savo, a le za pešce in kolesarje

Foto: arhiv Mestna občina Kranj
Foto: arhiv Mestna občina Kranj
Z današnjim dnem Mestna občina Kranj odpira most čez Savo na Ljubljanski cesti za pešce in kolesarje. Motorna vozila pa ...
Oglej si celoten članek

Prenova, ki je nujno potrebna, se glede na utemeljevanje občine zavlekla zaradi avgustovskih poplav. 

Vozniki motornih vozil bodo še naprej morali ubirati obvoza prek mostov pri Savskem otoku in prek Delavskega mostu, saj bodo promet zanje prek mostu v prenovi sprostili šele "spomladi."

Kot pravijo na občini, bodo ta čas izkoristili tudi za sanacijo podvoza pri Iskri, s katero nameravajo omogočiti srečevanje tovornih vozil pod njim, kar doslej ni bilo izvedljivo. 

dezurni@styria-media.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.