Isti dan, isti voznik, ista lokacija, samo smer druga

Foto: Policija
Foto: Policija
Gorenjski prometni policisti so na isti točki merjenja istega divjaka med vozniki pomerili kar dvakrat v razmaku dveh ur in pol - enkrat v eno in nato še v drugo smer.
Oglej si celoten članek

Prehitrih voznikov na gorenjski avtocesti še vedno mrgoli. A takšnih primerov res ni veliko.

Gorenjski policisti poročajo o nenavadnem 'ulovu.' V nedeljo okoli 12.40 so z laserskim merilnikom hitrosti izmerili hitrost voznika avtomobila, ki je po gorenjski avtocesti vozil v smeri Karavank s hitrostjo 182 km/h, kjer je omejitev 110 km/h. 

Okoli 15. ure so bili prometniki znova na lokaciji, le da so tokrat merilnik usmerili v smeri proti Ljubljani. In glej no glej, z druge smeri kot dve uri prej je spet pridivjal isti avto. Hitrost je bila tokrat še višja in to kar 186 km/h.

Foto: Policija Prevelika hitrost, merilnik

Policisti zoper voznika vodijo prekrškovni postopek. Kazen za tovrstni prekršek je 1.200 evrov in 9 kazenskih točk. Tako si je voznik prislužil kazen v znesku 2.400 evrov in 18 kazenskih točk, kar pomeni, da je avtomatsko ostal brez izpita. Tudi če bo kazen poravanal v polovičnem znesku, pa je še vedno v dveh urah in pol ostal brez slovenske povprečne mesečne plače. 

dezurni@styria-media.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 6

  • 07:36 21. Februar 2024.

    Edino pravilno, se že po znamki vidi da je en , ki misli da če staro nemško kanto vozi da …

  • 20:02 19. Februar 2024.

    Zaplenit avto, kazen par tisočakov, odvzem vozniške za par let, pa bodo taki hitro ukročeni !

  • 17:43 19. Februar 2024.

    ajde policaji, sporošte, ko dobite peneze na račun. do takrat pa.. objavte registrsko. da se kakšen stric ne bo smejal …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.