Globe za objestnost

Foto: Profimedia
Gorenjski policisti so včeraj na Ljubelju in v Kranjski Gori obravnavali objestneže, ki so drseli z vozili po parkirišču oziroma so se vozili ob vznožju zaprtega smučišča.
Oglej si celoten članek

Gre za dva objestna primera uporabe vozil, so danes sporočili iz Policijske uprave Kranj. Na Ljubelju so tako policisti obravnavali štiri voznike, ki so na parkirišču drseli z avtomobili (driftali). Vse štiri so kaznovali z globo. Globa za tovrstno početje sicer znaša 200 evrov.

Za povrh še lažni osebni podatki

V  Kranjski Gori so policisti obravnavali vožnjo z osebnim avtomobilom po vznožju zaprtega smučišča. Postopek poteka proti trem osebam. Proti  lastniku vozila zaradi vožnje v naravnem okolju, proti drugemu zaradi prehajanja mej regije (Ljubljana), proti tretjemu pa zaradi prehoda meje regije, predstavljanja z lažnimi osebnimi podatki in zaradi neizročitve osebnega dokumenta.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.