Bled: v otroka trčil na prehodu za pešce

Foto: PU Kranj Fotografija s kraja prometne nesreče 19. septembra 2022.
Foto: PU Kranj Fotografija s kraja prometne nesreče 19. septembra 2022.
Malo čez 20. uro so nocoj s Policijske uprave Kranj na javnost naslovili prošnjo pričam prometne nesreče, ki se je zgodila danes, 19. septembra, okoli 17.30 na Bledu. V nesreči je bil udeležen otrok.
Oglej si celoten članek

Kot so navedli policisti, je v otroka blizu zdravstvenega doma na Prešernovi cesti na Bledu na prehodu za pešce trčil osebni avtomobil. Neznani voznik je domnevno vozil temen karavan in je odpeljal proti Gorjam. Otrok je ob sebi potiskal skiro.

Policisti prosijo priče za informacije na interventno številko 113 ali anonimni telefon 080 1200.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 11

  • 07:02 20. September 2022.

    prvič, kateri osel je sprejel predpis da ima pešec prednost. torej glejte folk, kako gre čez prehod, govori v telefon …

  • 06:31 20. September 2022.

    Trenutek nepazljivosti, in nepazljiv oziroma slabo vzgojen otrok skoči pred avto, ... , tako, da ga nepazljiv oziroma nevzgojen voznik …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.