29-letnik nezakonito gojil konopljo

Foto: PU Kranj
Foto: PU Kranj
Gorenjski policisti so uspešno preiskali kaznivo dejanje s področja prepovednih drog na območju občine Bohinj.
Oglej si celoten članek

Prejšnji teden so blejski policisti, po pridobljeni odredbi Okrožnega sodišča v Kranju, izvedli hišno preiskavo pri 29-letnem osumljencu na območju občine Bohinj. V posebej prirejenem prostoru za gojenje prepovedane droge so našli nekaj kilogramov posušenih rastlinskih delcev in druge produkte, za katere sumijo, da gre za konopljo ter pripomočke za gojenje te prepovedane droge.

Foto: PU Kranj Preiskano kaznivo dejanje s področja prepovednih drog na območju občine Bohinj

Po zaključku preiskave in zbranih obvestilih bo zoper osumljenega podana kazenska ovadba na pristojno okrožno državno tožilstvo zaradi utemeljenega suma storitve kaznivega dejanja neupravičene proizvodnje in prometa s prepovedanimi drogami. Primer usmerja Okrožno državno tožilstvo v Kranju.

Za to kaznivo dejanje je predpisana kazen zapora od enega do desetih let.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.