Pretiravanje? Poglejte velikost tega zaslona v avtu!

Foto: Byton Byton M-byte Foto: Byton Byton M-byte Foto: Byton Byton M-byte Foto: Byton Byton M-byte Foto: Byton Byton M-byte Foto: Byton Byton M-byte Foto: Byton Byton M-byte Foto: Byton Byton M-byte Foto: Byton Byton M-byte Foto: Byton Byton M-byte Foto: Byton Byton M-byte Foto: Byton Byton M-byte Foto: Byton Byton M-byte Foto: Byton Byton M-byte
Začetna cena kitajskega SUV modela na evropskem trgu naj bi bila 45 tisoč evrov.
Oglej si celoten članek

Zasloni v vozilih postajajo vse večji in večji. Novi rekorder je kitajski proizvajalec Byton, ki je na avtomobilskem salonu v Frankfurtu predstavil model M-Byte, ki postavlja povsem nove standarde v velikosti zaslonov v vozilu. Njihov se razteza skoraj po celotni armaturni plošči. 

Avto Nekdaj dragi HUD zasloni prodirajo v cenovno dostopna vozila

Foto: Byton Byton M-byte

Gre za prvi serijski avtomobil z digitalnim kokpitom velikosti 48-palcev. Kitajci ga bodo prodajali tudi v Evropi. Kitajski startup naj bi vozilo že prihodnje leto ponudil najprej na domačem trgu, takoj zatem pa tudi na evropskem. V začetku leta 2020 ga bo že možno naročiti tudi v Evropi.

Foto: Byton Byton M-byte

Avto Prihaja avto s takoooooo velikim zaslonom

Če jim bo uspelo pravočasno postaviti tovarno na Kitajskem, ki jo še gradijo. Do zdaj naj bi prejeli že več kot 50 tisoč rezervacij za svoj avtomobil. Nič čudnega, saj vsaj na papirju njihov SUV ponuja veliko. Poleg ogromnega zaslona ima še dva, 7- in 8-palčnega, sisteme lahko upravljamo s pomočjo gest ali glasovnega ukazovanja.

Foto: Byton Byton M-byte

Avto Klasični zasloni v avtomobilih na pogorišče zgodovine?

Foto: Byton Byton M-byte

Osnovna različica električnega avtomobila ponuja elektromotor z močjo 203 kilovate (272 KM), ki poganja zadnji kolesi. Za shranjevanje energije služi baterija s kapaciteto 72 kWh, ki omogoča do 360 kilometrov vožnje z enim polnjenjem. Obstaja tudi štirikolesno gnana različic (skupna moč 304 kilovate oziroma 408 KM), ki ima še večjo, 95 kWh baterijo, ki omogoča 435 kilometrov poti z enim polnjenjem. Omogoča tudi polnjenje na hitrih polnilnicah (150 kW).

Foto: Byton Byton M-byte

Avto Celo sopotnik bo dobil svoj zaslon

Kitajci so že najavili ceno za evropski trg, ki bo okoli 45 tisoč evrov.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 13:58 16. September 2019.

    Uf kako moteče, sploh ponoči, ko boš vozil, ko te praktično moti vsaka dodatna svetloba v avtu in ti manjša …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.