Po 14 letih so mu vrnili ukraden avto

Presenečenju 44-letnega Rečana ni bilo konca, ko so ga poklicali s policije in mu sporočili, da so v Nemčiji našli njegov avtomobil mercedes 124 cabrio, ki so mu ga s parkirišča na Reki ukradli pred 14 leti.
Oglej si celoten članek

Da so vozilo res našli, ni verjel, dokler ga ni osebno prevzel v Nemčiji.

Okradeni lastnik je že zdavnaj izgubil vsako upanje, da se bo znova usedel v svoj avto, ki je bil leta 1992, ko ga je kupil, vreden kot manjše stanovanje – 60 tisoč nemških mark, poroča današnji Novi list.

Kot je povedal, so ga poklicali že nekaj mesecev po tem, ko je bil mercedes ukraden, češ da so ga našli v Prijedoru v BiH. A ko je prišel tja, ga ni bilo več. Pred nekaj meseci pa so ga znova poklicali iz reške policije in mu sporočili, da so avtomobil našli v Nemčiji.

Da je bil ukraden, so v Nemčiji ugotovili na tehničnem pregledu, je povedal lastnik. Po njegovih besedah je avto v dobrem stanju, so ga pa iz originalne črne prebarvali v antracitno sivo barvo.

Lastnik napoveduje, da mercedesa ne bo prodal, ga bo pa bolj zavaroval, da se zgodovina ne bi ponovila.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.