Avtomobilski mutanti

Foto: Facebook Renault espace Foto: Facebook Renault 4 Foto: Facebook Renault 21 Foto: Facebook Renault 19 Foto: Facebook Renault 18 Foto: Facebook Peugeot 404 Foto: Facebook Peugeot 306 Foto: Facebook Peugeot 104 Foto: Facebook Fiat uno Foto: Facebook Citroën GSA
Na pariških ulicah so bila parkirana številna čudna vozila. Za avtomobilske mutante je s spajanjem dveh delov avtomobilov za potrebe svojega novega filma poskrbel francoski filmski režiser Michel Gondry. V fotogaleriji preverite, če prepoznate nenavadne avtomobile.
Oglej si celoten članek





Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.