Svet
61 ogledov

Splitski župan: "Jeb... kot Hektor"

Željko Kerum, Fani Horvat Pixsell/Ivana Ivanović
Splitski župan Kerum, ki je znan po svojem bogastvu in pestrem ljubezenskem življenju, je znova presenetil. Na vprašanje, ali bo res že četrtič oče, je dejal: "Jeb... kot Hektor."

Potem ko so prejšnji teden hrvaški mediji začeli ugibati, ali bo 52-letni splitski župan Željko Kerum že četrtič oče, je ta to zdaj potrdil s slikovitim besednjakom: "Kaj naj rečem, jeb... kot Hektor, vsako leto en otrok."

Otroka pričakuje s svojo 27-letno partnerico Fani Horvat, zaradi katere je po 24 letih zakona zapustil ženo Ankico Kerum. To ji je oznanil kar prek televizije. Z Ankico ima dva otroka, 22-letno hčerko in 20-letnega sina, s Fani pa ima dveletnega sina.

Dvigovanje prahu družinska tradicija

Kerumova nagnjenja k dvigovanju prahu je očitno podedoval tudi njegov 20-letni sin. Kot smo poročali prejšnji teden, se kljub hrvaški zakonodaji, da mlajši od 24 let ne smejo voziti vozila z močjo, višjo od 80 kilovatov (110 KM), brez skrbi vozi z BMW M3, ki zmore hitrost, višjo od 300 km/h.

Komentarjev 2
  • heavyd 17:06 28.februar 2012.

    Na 24 ur tudi prepisovat ne znate! Če boste še enkrat preverili hrvaški vir "vaše" novice, boste ugotovili, da je ta bedak izustil, da jebe kot Hektor.

  • privat 15:32 28.februar 2012.

    kako si laže...naj ženo pogleda v oči in vpraša...kdo je oče??