Magazin > VIP
1215 ogledov

Megan Fox objavila fotografijo brez ličil, oboževalci besni

Megan Fox Profimedia
Besni oboževalci trdijo, da si sploh ni več podobna in da je njen videz posledica toksičnega razmerja z znanim raperjem.

Igralka Megan Fox velja za eno najlepših žensk na svetu in povsod, kjer se pojavi, izvablja občudovanje. Vedno blesti na rdeči preprogi, a se tudi brez težav pojavi brez ličil in v sproščeni opravi. Tako je sinoči na svojem Instagram profilu objavila fotografijo brez ličil, ki pa, sodeč po komentarjih, njenim oboževalcem ni bila všeč.

"Negujem svoje lase (in 26 centimetrov podaljškov) po Coachelli," je zapisala ob fotografiji, na kateri je zgolj v modrčku in spodnjem delu pižame. Kot so poudarili njeni oboževalci, Megan na fotografiji "ni podobna sebi", primerjali pa so jo s Kim Kardashian in Chelseo Blackwell. "V redu, to ni Megan Fox. Gremo naprej", "Lepa si, a tole ni videti kot ti", "Videti si kot robot", "Če ne bi prebral imena, ne bi verjel, da si ti", so se glasili nekateri komentarji. Mnogi pa so tudi komentirali, da je njen videz posledica toksičnega razmerja z reperjem Machine Gun Kellyjem. "Nič ni hujšega kot slaba izbira partnerja. Nezadovoljni z okoljem spremenimo sebe. Draga Megan, nisi podobna sebi," je zapisala sledilka.

Zaradi ljubezni z Machine Gun Kellyjem se je Megan ločila od nekdanjega moža Briana Austina Greena, s katerim ima tri otroke. Megan in raper sta že od začetka vzbujala veliko pozornosti s svojim ekscentričnim obnašanjem.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Megan Fox (@meganfox)

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice